ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την παριστάμενη προς υποστήριξη της κατηγορίας, το θύμα ενός ειδεχθούς και αποτρόπαιου περιστατικού που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών από τον σύζυγο της εντός της οικογενειακής τους οικίας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αυτό που θα ήθελα και πρέπει να επισημάνω είναι ότι καμία κακοποιητικη συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή, προτρέπω όλα τα θύματα να απευθύνονται χωρις καμία καθυστέρηση στους αρμόδιους φορείς και αρχές, χωρις να σιωπούν και χωρις να ανέχονται.

Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ζει μέσα στη σιωπή. Καμία γυναίκα και καμία οντότητα δεν επιτρέπεται να ζει σε καθεστώς φόβου και βίας.

Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Μαντά – συγγραφέα ηλεκτρονικών βιβλίων ψαρέματος ,Ο Μιχάλης Μαντάς γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1948.

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο – Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

AGGELOS DRITSAS

1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Αργολίδας – Σεμινάριο προπονητών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες του 1821.

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

AGGELOS DRITSAS

Κρίσιμα ερωτήματα για προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας έτους 2025,

AGGELOS DRITSAS

Το Δρέπανο στην Αργολίδα γιορτάζει τους πολιούχους του Αγίους Αδριανό και Ναταλία

AGGELOS DRITSAS

Εκπληκτικές δημιουργίες με το δαφνοστεφανωμένο Ελληνικό Εθνόσημο.

AGGELOS DRITSAS

«Αποφασιστική δράση για την κλιματική προσαρμογή και την προστασία των πολιτών»

AGGELOS DRITSAS