ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μια ακόμα συνάντηση εργασίας για την Ο.Χ.Ε. Επιδαύρου Ερμιονίδας Ναυπλίου είχαμε εχθές το απόγευμα στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

👉Μαζί με τους συναδέλφους δημάρχους Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και Ναυπλίου Δημήτριος Ορφανός συζητήσαμε με τον Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας Ιωαννης Μαντζουνης και τους Περιφεριακους Συμβούλους Anastasios Ganosis και Ιωαννης Μπουνος τις προτεραιότητες για την συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της ανατολικής Αργολίδας, στα πλαίσια της γενικότερης Περιφερειακης Στρατηγικής όπως έχει εκφραστεί και από τον Περιφερειαρχη Πελοποννήσου Dimitrios Ptochos.

🎯Οι συνεργάτες της Διαχειριστικης Αρχής, μέλη της τοπικης ομάδας υποστήριξης για την Ο.Χ.Ε και εκπρόσωποι φορέων ήταν παρόντες ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους τόπους μας!

✒️Από το Δήμο Επιδαύρου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Κωστουρος, η ειδική συνεργάτης Δημάρχου κ μέλος της ομάδας υποστήριξης Sofia Dimaki , ο αντιπρόεδρος του συλλόγου camping Πελοποννήσου και επίσης μέλος της ομάδας υποστήριξης Dimitris Gikas και ο πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Αρχαίας Επιδαύρου Vassilis Verdelis.

‼️Όλοι μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αναπτυξιακά έργα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που θέλουμε!

Συνεχίζουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περιβάλλον και κοινωνική συνείδηση. Ο υδροβιότοπος Ν.Κίου

AGGELOS DRITSAS

Νεκρό βρέφος ενός έτους με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τον Μάκη Βορίδη ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ευχές του Προέδρου της Επιτροπής διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,Βασίλη Σιδέρη,

AGGELOS DRITSAS

 Βρήκαν 320 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δ. Πτωχού με τον Δ. Σαραβάκο

AGGELOS DRITSAS

«Χόρεψε, χόρεψε και κάψε ό,τι σε πόνεσε!»Γλέντι με άρωμα θάλασσας και αφιέρωμα στους Μάνο Χατζιδάκι & Μίκη Θεοδωράκη

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

“Πορτρέτα πολιτικών” όλο το 2024 από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων κλειστό λόγω συντήρησης το ΔΑΚ Τολού

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ : Χίλια μπράβο σε όλους!!!!!

AGGELOS DRITSAS

Το Σ.Δ.Ε Κρανιδίου επισκέφτηκε το κτίριο Μιληση και τον πολιτιστικό σύλλογο “Φάρος” Πορτοχελίου .

AGGELOS DRITSAS