ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξύλο στη Βουλή: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος, για την επίθεση σε βάρος του Βασίλη Γραμμένου στη Βουλή.

Ο 26ος τακτικός ανακριτής όρισε τον όρο στον κατηγορούμενο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον κ. Γραμμένο.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή, ο Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε τα εξής: “Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου”.

 Έρχεται αλλαγή κανονισμού

Το πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού (Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε στη Βουλή και προπολεμικά, αλλά και το 1965 ειδικά την περίοδο των Ιουλιανών) σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/04) έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον βουλευτή την Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

«Έτυχε να εξέλθω λίγα δεύτερα μετά το βίαιο περιστατικό. Είδα έναν βουλευτη πεσμένο στο πάτωμα και κάποιοι να προσπαθούν να τον σηκώσουν. Στη μύτη του το σημάδι του χτυπήματος μπορώ να πω ότι είχε παραμορφωθεί, είχε αλλάξει χρώμα η μύτη του. Οι διάλογοι δεν έγιναν αντιληπτοί τουλάχιστον από εμένα. Η ωμή βία δεν έχει καμία θέση στο ναό της δημοκρατίας. Τέτοια περιστατικά είναι απολύτως καταδικαστέα. Το περιστατικό δεν γνωρίζω αν έγινε από πέσιμο. Είδα ότι η μύτη του ήταν παραμορφωμένη», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ: Δράση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Παίγμα” με το 2ο Λύκειο Άργους

diktio

Στα θρανία οι νέοι Δήμαρχοι για επιμόρφωση από την ΚΕΔΕ

diktio

Δ. Ορφανός: Προσιτή πρόσβαση όλων των παιδιών σε ασφαλείς δομές – Να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Ασίνη και ΚΔΑΠ στο Ναύπλιο

diktio

Συνεδρίασε ενόψει χειμερινής περιόδου το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Αργολίδας

diktio

Πωλείται αγροτεμάχιο 11 στρ. σε αποστάση 7 χλμ από το Ναύπλιο με θέα θάλασσα

4 στα 4 για τον ΑΟ Ερμιονίδας – Επικράτησε και επί του Ξυλοκάστρου

diktio

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος : Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας ,

admin

Ορκίζεται η νέα Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου

diktio

Απάνθρωποι θανάτωσαν 4 αδέσποτα γατάκια στις Σπέτσες – Σε εξέλιξη Αστυνομικές ερευνες

admin

Διεύρυνση ωραρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου

diktio

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Κοπάζουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι – Έρχονται μπόρες – Πρόγνωση μέχρι την Τρίτη 29/8

diktio