ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου. 

Σήμερα βρέθηκα στη Νέα Κίο, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με φορείς και συλλόγους της περιοχής.

📍Πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου. Ήταν μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση που έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της Α’ Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντώνης Λιόλιος.

Έγινε εκτενής αναφορά στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο. Συζητήσαμε τα θέματα παραβατικότητας και τους τρόπους αντιμετώπισης του, ενώ τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν και σε ζητήματα καθημερινότητας που αφορούν στο σχολείο.

📍Συναντήθηκα με το προσωπικό του παιδικού σταθμού και του ΚΔΑΠ της περιοχής όπου μου εξέφρασαν το πρόβλημα τους, αναφορικά με την μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους από τον Σεπτέμβρη του 2023 μέχρι και σήμερα.

Ζήτημα που προφανώς έπρεπε να έχει λύσει η προηγούμενη διοίκηση της ΚΕΔΑΜ.

Παράλληλα μου ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου, στο δίκαιο αίτημα τους για την μονιμοποίηση τους, που μας βρίσκει θετικούς! Ήδη οι εργαζόμενες από το 2010 εργάζονται υπό καθεστώς ανασφάλειας για τις ίδιες, με συνθήκες κακές.

📍Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της Νέας Κίου, όπου μου εξέφρασαν τα προβλήματα τους που αφορούν κυρίως ζητήματα καθαριότητας του κτιρίου καθώς και άμεσης ανάγκης φύλαξης του χώρου.

📌Παρά τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε, λόγω έλλειψης προϋπολογισμού, έχουμε καταφέρει τουλάχιστον να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες σε ζητήματα θέρμανσης και αναλώσιμων υλικών.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε ότι αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δρέπανο λόγω έργων της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ασπρόπυργος: Νεκρό 3χρονο αγόρι – Το καταπλάκωσε γκαραζόπορτα

AGGELOS DRITSAS

Γ. Μαλτέζος: Στα 6.250.000€ το έλλειμα στο Δήμο Άργους Μυκηνών – 17.340.000€ τα συνολικά δάνεια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Σε τραγική οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στις Λίμνες Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή το αποκριάτικο πάρτι της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Επιτυχίες των μικρών αθλητών του Συλλόγου Δρυόπες Ερμιονίδας στους 3ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου

AGGELOS DRITSAS

 34ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων στην Π.Ε.Ο Ισθμού – Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στον Άγιο Αθανάσιο και ετοιμασία του Επιταφίου.

AGGELOS DRITSAS

Γίνε κομμάτι του μύθου και φτιάξε τη δική σου ομάδα που θα λύσει του γρίφους,

AGGELOS DRITSAS