ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αίτημα χρηματοδότησης συνολικού ύψους 28,171 εκ. ευρώ, έπειτα από σχετική πρόσκληση του ΟΠΕΚΑ, υπέβαλλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την παροχή επισιτιστικής και βασικής υλικής βοήθειας, μέσω διανομής τροφίμων και των ειδών βασικών καθημερινών αναγκών αξιοπρεπούς διαβίωσης, σε 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα, για χρονικό διάστημα τριών ετών.

Ωφελούμενοι είναι οι Δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος καθώς και άτομα και νοικοκυριά που βιώνουν ακραία φτώχεια και χρήζουν στήριξης, σύμφωνα με τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που καθορίζει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν για τους δικαιούχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι πολλαπλά και σημαντικά.

Η ενημέρωση των ωφελούμενων, η οργάνωση και η παρακολούθηση των διανομών τροφίμων & ΕΒΥΣ ανά Περιφερειακή Ενότητα θα υλοποιηθούν μέσω των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη ενέργεια υλοποιείται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την υλοποίηση της πράξης «Πλέγμα Δράσεων για την αντιμετώπιση της Υλικής Στέρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και θα συμπληρωθεί με την παράλληλη παροχή συνοδευτικών μέτρων, δηλαδή δράσεων που στοχεύουν στην υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης των ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΧΕ Ταϋγέτου | Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης στρατηγικής ανάπτυξης

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου:Η Σχολική Στέγη, η αναγκαιότητα της κατασκευής ενός νέου σχολείου για την μετεγκατάσταση του Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου και η πρόταση μας.

AGGELOS DRITSAS

Εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στο Κουτσοπόδι

AGGELOS DRITSAS

Ανακήρυξη για το ψηφοδέλτιο της “Αλλαγής Πορείας” με 346 υποψηφίους

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το τουρνουά μπάσκετ

AGGELOS DRITSAS

Δίδυμα: Επιμνημόσυνη Δέηση εις μνήμην των Εκτελεσθέντων Διδυμιωτών

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε στη νέα σεζόν στο Hydra Beach Resort

AGGELOS DRITSAS

Δύο γυναίκες που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο πόλεμος των παρόχων για το «μπλε» τιμολόγιο ρεύματος

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Αυγενάκης: Αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα με την ίδρυση αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ: Με μια ευχή η ταφή του αβάπτιστου βρέφους

AGGELOS DRITSAS