ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Διοίκησης του Νοσοκομείου Ναυπλίου για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και της διαβίωσης των ασθενών, καθώς και της δημιουργίας βέλτιστων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό, το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Θ. Βασιλόπουλου, ξεκίνησε το σημαντικό έργο της πλήρους ανανέωσης του συστήματος κλιματισμού σε κρίσιμες πτέρυγες του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Οι κύριοι στόχοι αυτής της πρωτοβουλίας είναι:

Βελτίωση των Θερμοκηρικών Συνθηκών: Διασφάλιση βέλτιστης θερμοκρασίας και υγρασίας για την άνεση και την ανάρρωση των ασθενών, ιδίως σε μονάδες εντατικής θεραπείας, νεογνών και χειρουργείων.

Ενίσχυση της Ασφάλειας και της Υγιεινής: Εγκατάσταση μονάδων με προηγμένα φίλτρα αέρα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα και στη μείωση του κινδύνου διασποράς λοιμώξεων.

Αύξηση της Ενεργειακής Απόδοσης: Αντικατάσταση των παλαιών μονάδων με νέες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης (A+++), που οδηγεί σε σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών και της περιβαλλοντικής επίπτωσης του νοσοκομείου.

Μείωση του Θορύβου: Χρήση μοντέρνων και ήσυχων μονάδων για τη δημιουργία ενός πιο ηρεμιαστικού περιβάλλοντος.

Οι εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν σε φάσεις, με στόχο την ελάχιστη δυνατή διακοπή της λειτουργίας των υπηρεσιών.

Οι περιοχές προτεραιότητας περιλαμβάνουν:

-Χειρουργεία και Αναισθησιολογική

-Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)

-Τμήμα Νεογνών

-Αιθούσα Εξέτασης και Χώροι Αναμονής Ασθενών

-Γραφεία Ιατρικού και Διοικητικού Προσωπικού

Οι νέες κλιματιστικές μονάδες που θα εγκατασταθούν πληρούν τα υψηλότερα απαιτήσεις:

-Τύπος: Αντίστροφης Κύκλωσης (Inverter), ικανές για ψύξη και θέρμανση.

-Ενεργειακή Κλάση: A+++ για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

-Φίλτρα Αέρα: Υψηλής απόδοσης (HEPA ή παρόμοια) για την καταπολέμηση βακτηρίων, ιών, αλλεργιογόνων και λεπτών σωματιδίων.

-Επίπεδο Θορύβου: Εξαιρετικά χαμηλό, τόσο για τις εσωτερικές όσο και για τις εξωτερικές μονάδες.

-Σύστημα Αυτόματου Ελέγχου: Δυνατότητα ρύθμισης και παρακολούθησης των θερμοκηρικών συνθηκών ανά χώρο.

Αυτή η σημαντική επένδυση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της Διοίκησης και προσωπικά του κ Βασιλόπουλου για μια μοντέρνα, ασφαλή και φιλική προς τον ασθενή και το προσωπικό δομή υγείας.

“Ενισχύουμε την υποδομή μας με τρόπο που σέβεται τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και τη συνεργασία κατά την περίοδο αυτή των βελτιωτικών εργασιών.” τόνισε ο Διοικητής της Ν.Μ. Ναυπλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έκτακτο: Πτώση εργάτη από οικοδομή στην περιοχή Μανδράκια Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τσιπάκια ίδια με ελιές – Τα βάζουν στα ελαιόδεντρα για προστασία από τις κλοπές

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Διδύμων και Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο στο “Μπίστι” Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Το ποδόσφαιρο ενώνει τις δυνάμεις του!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής

AGGELOS DRITSAS

Θέσεις Εργασίας για 4 ειδικότητες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ανταλλαγή απόψεων με τον Στέφανο Κασσελάκη ! Με Κωνσταντίνα Νικολάκου

AGGELOS DRITSAS

Με θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε χθες βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου,

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μας προσέφεραν ένα απολαυστικό χορωδιακό βράδυ.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκοποι Ανατολικής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Σήμερα η κεντρική ομιλία στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS