www.AggelosDritsas.gr

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Παράκτιου και Θαλάσσιου Τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο, την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Τουρισμού στο Costa Navarino. Στην εκδήλωση συμμετείχαν o Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, Υπουργοί Τουρισμού, εκπρόσωποι από χώρες της Μεσογείου καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ερευνητικής κοινότητας.

Ο Περιφερειάρχης παρουσίασε τις στρατηγικές και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, τόσο κατά τη διάρκεια του κύριου event, όσο και σε παράλληλη θεματική συνάντηση. Αναφέρθηκε στην ίδρυση του «Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου», μια πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, που αποσκοπεί στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων για τα οφέλη και τις επιπτώσεις της τουριστικής δραστηριότητας στην Πελοπόννησο.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία του «Παρατηρητηρίου Κλιματικής Αλλαγής», το οποίο αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών, στοχεύοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στις κλιματικές προκλήσεις. «Με αυτές τις πρωτοβουλίες, επιδιώκουμε να καθιερώσουμε την Πελοπόννησο ως έναν βιώσιμο και ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό στη Μεσόγειο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη και με τη συμμετοχή εξεχόντων εκπροσώπων και ειδικών, όπως η κα. Cordula Wohlmutherο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, ο κ. Almotaz Abadi από την Ένωση για τη Μεσόγειο, ο κ. Roberto Occhiuto, Πρόεδρος της CPMR, ο Δρ. Γεώργιος Μάνεας από το Navarino Environmental Observatory, και ο Δρ. Ιωάννης Παπαδάκης από το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άργος: Ημιφορτηγό «πέταξε» πάνω από χαντάκι 3-4 μέτρων – Άφαντος ο οδηγός

AGGELOS DRITSAS

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα σε δημόσιους χώρους;

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στο διυλιστήριο της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

AGGELOS DRITSAS

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε μια εξαιρετική ερμηνεύτρια παραδοσιακής μουσικής ή Αλέκα Φραγκούλη..

AGGELOS DRITSAS

Τηλέφωνο βλαβών της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ 2751023505

AGGELOS DRITSAS

Ο Χρήστος Μπολώσης αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με την “Αλλαγη Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Με την “Αλλαγη Πορείας” ο Ιωάννης Παπαντωνόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Σπουδές στη ΣΑΕΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών

AGGELOS DRITSAS

Σοκ στη Γλυφάδα με 4 νεκρούς: Ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία

AGGELOS DRITSAS