ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Όχι στο αντεργατικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ η ευρωπαϊκή κανονικότητα αλλά και η ελληνική κανονικότητα είναι εργαζόμενοι οι οποίοι θα αισθάνονται ασφαλείς στη δουλειά τους.

«Χωρίς την εργασία, χωρίς ισχυρό εισόδημα, χωρίς ισχυρό κοινωνικό κράτος και χωρίς ευημερία για όλους, δεν υπάρχει ανάπτυξη» διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη διάρκεια συνάντησης με τη ΓΣΕΕ, σήμερα στην Κουμουνδούρου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος στάθηκε ιδιαίτερα στις Συλλογικές Συμβάσεις και την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για εργασιακά δικαιώματα και καλύτερο εισόδημα για τους εργαζόμενους. «Δεν είναι καλύτερο να νομοθετήσει την 13ωρη εργασία. Καλύτερο είναι ο εργαζόμενος να έχει καλή αμοιβή στο 8ωρο του για να ζει με αξιοπρέπεια γιατί αυτό σημαίνει Ευρώπη, αυτό σημαίνει Ελλάδα, αυτό σημαίνει εργασία. Διότι σε αυτό το νομοσχέδιο, το απαράδεκτο έκτρωμα, το οποίο έχει δημοσιοποιήσει, φτάνει σε ευέλικτες σχέσεις εργασίας των δυο ημερών, σε κατάργηση πολλών δικαιωμάτων των εργαζομένων και νομιμοποίηση εργοδοτικών αυθαιρεσιών αλλά και αμφισβήτηση και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Σ´ αυτό το νομοσχέδιο θα σταθούμε απέναντι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το πρώτο αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πανελλαδικές εξετάσεις / Ανοίγει η πλατφόρμα για την εγγραφή των επιτυχόντων στα ΑΕΙ

AGGELOS DRITSAS

Ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους για την Ειρήνη 2024

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 17ο Ράλλυ Δαναών με επίκεντρο την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δράση από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας στο Άργος: «Σπάω τη σιωπή, ενώνουμε τις φωνές κατά της βίας»

AGGELOS DRITSAS

Χειμερινό ωράριο στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου – Πότε είναι ελεύθερη η είσοδος

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός μέσα σε πηγάδι εντοπίστηκε άνδρας το πρωί

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους 

AGGELOS DRITSAS

Μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και ευπρεπισμού των Κοιμητηρίων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου 2025,

AGGELOS DRITSAS

Η “μάχη” για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων – Ποιοι Δήμαρχοι της Αργολίδας διεκδικούν την ΠΕΔ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά φυλάκιση χωρίς αναστολή γιατί βασάνιζε και σκότωνε γάτες – Τι εξόργισε την εισαγγελέα

AGGELOS DRITSAS

Μπαίνουν και οι Γάλλοι αγρότες στον “χορό” των κινητοποιήσεων

AGGELOS DRITSAS