ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Το Αδάμι είναι ένα χωριό του Δήμου μας όπου κυριαρχεί το κτηνοτροφικο και αγροτικό κομμάτι!

Εκλεκτά προϊόντα άρτου, τυροκομικά και προϊόντα Ελιάς παράγονται εδώ!

Αρκετές οικογένειες με μικρα παιδιά κατοικούν ακόμα εδώ αντιστεκομενοι στην συγκέντρωση στις μεγαλύτερες πόλεις.

Γειτνιαζει με το Λυγουριο και αυτό το βοηθά στο να έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοικοί του, σε όλες τις δραστηριότητες που γίνονται εδώ.

Η έμφαση που δόθηκε στην αγροτική οδοποιία βελτίωσε την προσβασιμότητα κτηνοτρόφων και αγροτών, ενώ η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, η περιποίηση της πλατείας “Προέδρου Δημητρίου Κωστοπουλου”, η βελτίωση της παλιάς Κοινότητας ώστε να μην πέσει το κτίριο και φυσικά η βελτίωση και απόδοση για τις θερινές ημέρες του δημοτικου σχολείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε ένα πεζοπορο τμήμα να είναι πάντα εδώ, ήταν μερικά από τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Η ολοκλήρωση της μελέτης για ολοκληρωμένη αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η προγραμματικη σύμβαση με την Περιφέρεια για τη μεταφορά του νερού έως το μοναστήρι της Μονής Καλαμιου και η ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία αποχετευτικου δικτύου και μεταφορά στην Ε.Ε.Λ. Λυγουριού είναι αυτά που δρομολογηθηκαν και ολοκληρωνονται σιγά σιγά.

Η υλοποίηση των παραπάνω μελετών στο φυσικό τους αντικείμενο καθώς και η συνέχιση και ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Αδαμι Καντια είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη 5ετια!

Όλοι μαζί, με μια ομαδα που ως επί το πλείστον ζει και εργάζεται στον τόπο μας, βλέπουμε αισιόδοξα το Δήμο Επιδαύρου του 2028!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανακοίνωση για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών προς ενημέρωση κτηνοτρόφων και εμπόρων

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία από τις πλημμύρες στην Ισπανία -Εφθασαν τους 51 οι νεκροί,

AGGELOS DRITSAS

«Panic button»: Πόσες γυναίκες έχουν πατήσει το κουμπί για να σωθούν

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής δημοτικής οδού στη Δ.Κ. Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικές εκλογές: Μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει ένας δημοτικός σύμβουλος

AGGELOS DRITSAS

Μυστήριο με τα παιδιά των «παλαιοχριστιανών» – Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

AGGELOS DRITSAS

Κ. Μάκαρης: “Σπατάλες και απευθείας αναθέσεις σε φίλους και γνωστούς – Εμείς δεν θα κάναμε καμία εκδήλωση”

AGGELOS DRITSAS

Η Ελληνική Παιδεία πάντα μας αρέσει και με συνέπεια την υπηρετούμε.

AGGELOS DRITSAS

Ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής έστειλαν το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας για την αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα

AGGELOS DRITSAS

Τα 9 Κέντρα Υγείας που μπαίνουν στις εφημερίες

AGGELOS DRITSAS