ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Το Αδάμι είναι ένα χωριό του Δήμου μας όπου κυριαρχεί το κτηνοτροφικο και αγροτικό κομμάτι!

Εκλεκτά προϊόντα άρτου, τυροκομικά και προϊόντα Ελιάς παράγονται εδώ!

Αρκετές οικογένειες με μικρα παιδιά κατοικούν ακόμα εδώ αντιστεκομενοι στην συγκέντρωση στις μεγαλύτερες πόλεις.

Γειτνιαζει με το Λυγουριο και αυτό το βοηθά στο να έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοικοί του, σε όλες τις δραστηριότητες που γίνονται εδώ.

Η έμφαση που δόθηκε στην αγροτική οδοποιία βελτίωσε την προσβασιμότητα κτηνοτρόφων και αγροτών, ενώ η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, η περιποίηση της πλατείας “Προέδρου Δημητρίου Κωστοπουλου”, η βελτίωση της παλιάς Κοινότητας ώστε να μην πέσει το κτίριο και φυσικά η βελτίωση και απόδοση για τις θερινές ημέρες του δημοτικου σχολείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε ένα πεζοπορο τμήμα να είναι πάντα εδώ, ήταν μερικά από τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Η ολοκλήρωση της μελέτης για ολοκληρωμένη αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η προγραμματικη σύμβαση με την Περιφέρεια για τη μεταφορά του νερού έως το μοναστήρι της Μονής Καλαμιου και η ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία αποχετευτικου δικτύου και μεταφορά στην Ε.Ε.Λ. Λυγουριού είναι αυτά που δρομολογηθηκαν και ολοκληρωνονται σιγά σιγά.

Η υλοποίηση των παραπάνω μελετών στο φυσικό τους αντικείμενο καθώς και η συνέχιση και ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Αδαμι Καντια είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη 5ετια!

Όλοι μαζί, με μια ομαδα που ως επί το πλείστον ζει και εργάζεται στον τόπο μας, βλέπουμε αισιόδοξα το Δήμο Επιδαύρου του 2028!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αυτές τις ημέρες κάποιοι άνθρωποι εργάζονται παραπάνω για να κρατήσουν καθαρό το Δήμο μας

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Την πρέσβειρα του Μπαγκλαντές Nahida Rahman Shumona υποδέχτηκε στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Με την συμμετοχή και του Φο.Δ.Σ.Α άνοιξε τις πύλεςτης και φέτος η 53η Παμπελοποννησιακή ΈκθεσηΤεγέας

AGGELOS DRITSAS

Τολό: Γιορτάζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας στο Δασκαλειό

AGGELOS DRITSAS

”Νέα Πελοπόννησος”: Το σύνθημα της νίκης στις 8 Οκτωβρίου δόθηκε χθες από τη Σπάρτη

AGGELOS DRITSAS

Δημιουργείται Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

8ο Rally Regularity Σικυωνίων

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ . ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ  : Hydra’s Trail στη γειτονική μας Υδρα

AGGELOS DRITSAS

Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την μεταφορά της Δ.Ο.Υ

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Αντωνόπουλος Ανδρέας του Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

«ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ» η μεγάλη γιορτή της  Θάλασσας στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS