ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Περισσότερους από είκοσι επενδυτές -hotel operators, developers και funds- από διάφορες χώρες του κόσμου -από τη Μέση Ανατολή μέχρι και την Αυστραλία- είχε την ευκαιρία να συναντήσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στις Κάννες, στο πλαίσιο της έκθεσης “MIPIM 2024” – μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Real Estate παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, αυτό που διαπιστώθηκε στις Κάννες είναι ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα, ειδικά στο κομμάτι του Real Estate, που φαίνεται πως περνάει μια άνθηση.

Από τα assets που παρουσιάστηκαν, μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε το Κτήμα Καραθώνα στο Ναύπλιο, για το οποίο στόχος του Ταμείου είναι να ξεκινήσει διαγωνισμός μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2025.

Μεγάλο, ωστόσο, ήταν το ενδιαφέρον και για το πολύ ώριμο project της μετεγκατάστασης των μεταφορικών επιχειρήσεων του Ελαιώνα/Βοτανικού στο νέο Logistics Park στη Φυλή, ο διαγωνισμός για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΡΙΜΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε Κατάστημα στο Τολό

AGGELOS DRITSAS

Εφαρμογή του ΚΤΕΛ Αργολίδας στο play store για έκδοση εισιτηρίων και οποιαδήποτε πληροφορία για το ταξίδι σου

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας κόβει την πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

AGGELOS DRITSAS

Δώρισε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να πληρωθούν τα δίδακτρα των φοιτητών!

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΚΑ: 11.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

“Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024” του Δήμου Άργους Μυκηνών, με τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Ερμιονίδας η δράση των δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

AGGELOS DRITSAS

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Μαλανδρενίου και Στέρνας

AGGELOS DRITSAS

30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών | Δημήτρης Πτωχός: «Στόχος μας η επέκταση της παραγωγικής βάσης και η ενίσχυση του αγροδιατροφικού κλάδου»

AGGELOS DRITSAS