ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τσικνοπέμπτη σήμερα και σε Τολό, Νέα Τίρυνθα, Αγία Παρασκευή – Τσέλο, Ασίνη, Πουλακίδα και φυσικά στο Ναύπλιο διοργανώνονται εκδηλώσεις με κύριο “συστατικό” το τσίκνισμα και το αποκριάτικα γλέντια. 

Αναλυτικά:

Τολό, ώρα 12:00 

Ο Δήμος Ναυπλιέων , η Δημοτική Κοινότητα Τολού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο του Τολού με dj, μουσική και τσικνίσματα. 

Ναύπλιο  Από ώρα 13:00 έως 18:00

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης «Το Ανάπλι» διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και τσικνίσματα στις οδούς Άργους και Αιγίου . 

Νέα Τίρυνθα, ώρα 17:00 

Η Δημοτική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας πραγματοποιούν παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές ,μουσική, dj και πολύ… πολύ κέφι! 

Αγία Παρασκευή –- Τσέλο , ώρα 17:30 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο διοργανώνει αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού με φωτιές , μουσική , χορό και πολύ κέφι!

Ασίνη , ώρα 18:00 

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασίνης πραγματοποιεί στην Κόντρα – Άγιος Τρύφωνας βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς , μουσική, χορό και … αερόστατα! Συνοικία 

ΠΡΟΝΟΙΑ Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως , ώρα 19:30 

Φέτος η Πρόνοια θα ξαναζήσει το παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης όπως παλιά , δηλαδή θα έχουμε ένα προνοιώτικο ξεφάντωμα . 

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνεργάζεται με τους πιο ειδικούς στη χαρά … τα παιδιά της πόλης που θα αναλάβουν να γεμίσουν με κέφι και γιορ τινή διάθεση την αγαπημένη γειτονιά του Ναυπλίου . » 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αναλαμβάνουν δράση στην πλατεία του σχολείου τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ουΔημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Αργολίδας έρχονται να χαρίσουν τη δική τους πινελιά στη δράση . 

• Τα Μουσικά Σχολεία της Αργολίδας , της Καστοριάς και της Δράμας συνεργάζονται για μια βραδιά γεμάτη μουσική , χορό , τραγούδι ,παράδοση, κέφι και χαμόγελα πολλά . Πουλακίδα, ώρα 20:00 

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας πραγματοποιεί , στην κεντρική πλατεία του χωριού , βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική και χορό .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήλωση Πέτρου Τατούλη, υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το αν είναι αντάρτης της ΝΔ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους Μυκηνών: Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου η ιατρική ημερίδα στο Λάλουκα

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και δρώμενα στο Κιβέρι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για τον “Παλαμήδειο Άθλο”

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια παρευρεθήκαμε σήμερα, 18 Μαΐου 2025, στις εορταστικές εκδηλώσεις

AGGELOS DRITSAS

Εθνικός Τολού – Aσκληπιός 0-2 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους .

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Ναύπλιο – 181η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Παρατείνεται έως 31 Μαρτίου η υποβολή συμβάσεων συμβολαιακής γεωργίας

AGGELOS DRITSAS

Στην Πυργέλα (δίπλα στον Σύλλογο), θα προβληθεί η ταινία φαντασίας 3D κινουμένων σχεδίων “ΜΑΒΚΑ”.

AGGELOS DRITSAS

Δράση από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου για την «Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού»

AGGELOS DRITSAS