ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και 50 επιχειρήσεων από ολόκληρη την Πελοπόννησο, είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της η FOOD EXPO 2024, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα λάβει χώρα στο Athens Metropolitan Expo το χρονικό διάστημα από 9 έως 11 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της συμμετοχής των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στην προβολή και ανάδειξη των πελοποννησιακών προϊόντων σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές.

Παράλληλα, δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και των εξαγωγών για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με εταιρείες εντός και εκτός συνόρων.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου, η μοναδικότητα των προϊόντων της και ο επαγγελματισμός των επιχειρηματιών αποτελούν τον οδηγό για μια επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό FOOD EXPO 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα Ναυπλίου. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Εχει γίνει διακοπή νερού μέχρι την αποκατάσταση αυτών.

AGGELOS DRITSAS

ΕΕΑΑ: Δυναμικό «παρόν» στην 7η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec

AGGELOS DRITSAS

ΙΝΑΧΟΣ : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εγκατάσταση και δωρεάν διάθεση WiFi Internet ( 5g Νεολαία Ίναχου )

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι ολοκλήρωσε τις εγγραφές του

AGGELOS DRITSAS

2η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ DRONE BINTEO Αφήγηση vs. περιγραφή : Άγγελος Δρίτσας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Τοπική Κοινότητα Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Κάτι πρέπει να γίνει για την προστασία του υγρότοπου. Δεν πάει άλλο .

AGGELOS DRITSAS

Οι ελλείψεις στη διεθνή αγορά ανεβάζουν τις τιμές των πορτοκαλιών στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

AGGELOS DRITSAS

Πετρούλα Παπαδοπούλου : Το ταξίδι μου στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλιέων τελειώνει εδώ.

AGGELOS DRITSAS