ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με αρχαιότητες άγνωστης προέλευσης είχε διακοσμήσει το σπίτι της σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας μια 65χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που είχαν πληροφορηθεί τι έκρυβε στην κατοικία της.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν δυο αρχαίοι αμφορείς οι οποίοι κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχαιολόγων που εξέτασαν τα ευρήματα, πρόκειται για αρχαιότητες άγνωστης προς το παρόν περιόδου, οι οποίες προέρχονται από κάποιο ναυάγιο καθώς πάνω τους ήταν κολλημένα όστρακα.

Οι δυο αμφορείς παραδόθηκαν στην αρμόδια Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων Αργολίδας για να χρονολογηθούν και να εκτιμηθεί η αξία τους, ενώ η 65χρονη αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που της άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ένα Μικρασιάτικο καράβι από τη Νέα Κίο Αργολίδας βγήκε στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Στις 10 Δεκεμβρίου ο Παλαμήδειος Άθλος και ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού στο επίκεντρο της συνάντησης Νίκα – Χρόνη

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Ορίσθηκαν οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου ΚΑΡΕΚΛΕΣ … ΤΕΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή ώρας για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάσαμε με χαρά το έθιμο της Τσικνοπέμπτης

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η “Φόνισσα” του Α. Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο CINE VALIA

AGGELOS DRITSAS

Διενοριακο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

 Βρήκαν 320 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΤΑΜΩΜΑ” ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS