ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εχθές σε ένα πολύ τιμητικό πάνελ του 9ου Delphi Economic Forum βρέθηκε για πρώτη φορά και η Επίδαυρος!

👉Με εξαιρετικούς συνομιλητές τον καθηγητή, σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Μανωλικακη, τον Γλύπτη και καθηγητή κ. Βαρώτσο και φυσικά τον καθηγητή και Θεατρολογο Γιόχαν Πουχνερ συζητήσαμε, με την εξαιρετική δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα, για το αρχαίο δράμα ως μέσο θεραπείας, την σημερινή ματιά της παρουσίασής του και ποια η επιρροή του στο θεατή και την κοινωνία, αλλά και πως βλέπουμε το μέλλον της μετάδοσης της ουσίας του αρχαίου δράματος.

📣Η δική μου τοποθέτηση έδωσε βάση στην ανάγκη στήριξης από τους θεσμούς της κλασικής παιδείας μέσα από προγράμματα και δράσεις φιλικές στο κοινό και του νέους ανθρώπους!

‼️Μια τέτοια δράση είναι η Ακαδημία Αρχαίου Δράματος που ξεκινήσαμε στο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ με την καλλιτεχνική διεύθυνση της εξαιρετικής Δέσποινας Γκατζιου, η προσπάθεια προσέγγισης προγραμμάτων που έχουν ως στόχο την εμβάθυνση στο αρχαίο δράμα και την ψυχική ίαση, όπου φέτος τουλάχιστον για 25 ημέρες διάφοροι φορείς όπως το Εθνικό Θέατρο, τμήματα του ΕΚΠΑ κλπ θα βρεθούν σε αυτή τη θέση στην Επίδαυρο.
🎯Τέλος αναφερθήκαμε στην ανάγκη συντονισμού και διεξαγωγής ενός φόρουμ με θεματικές για τον πολιτισμό και όλες τις πτυχές του, στην Επίδαυρο, κάτι το οποίο σχεδιάζουμε ήδη για το 2025.

🙏Ευχαριστώ πραγματικά τη Βίκυ Φλέσσα δημοσιογράφο (και υποψήφια Ευρωβουλευτή 🗳 μην ξεχνάμε ) όπως και τη διοργάνωση του φόρουμ για την τιμητική αυτή συμμετοχή του Δήμου μας, μέσω της πρόσκλησης τους σε εμένα.

💪Μόνο όταν καταλάβουμε πραγματικά τη δυναμη του τόπου μας, τότε θα τον ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά!
✅️Με αυτό το στόχο δουλεύουμε από το 2019 και συνεχίζουμε…

#epidavros
#dimosepidavrou
#toposnadeis
#toposnazeis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης,

AGGELOS DRITSAS

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Η Κωνσταντίνα Καραγιάννη αναδείχθηκε πρώτη ανάμεσα στους υποψήφιους για τη γενική συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του – Ξεκίνησε το 2017

AGGELOS DRITSAS

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία!

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΔΥ για αφρικανική σκόνη: Αναβολή εκδρομών στα σχολεία και γυμναστική σε αίθουσες

AGGELOS DRITSAS

Αθήνα: Χειροπέδες σε δημοτικούς υπαλλήλους για εκβίαση ιδιοκτητών καφέ και εστιατορίων

AGGELOS DRITSAS

Αριστείδης Μπίμπας: Αγωνίζομαι για την εξυγίανση της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

 Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Άριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

43 συλλήψεις από την Αστυνομία στην Πελοπόννησο – Οι 10 στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας

AGGELOS DRITSAS