ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους Μολάους, τη Νεάπολη, όπου βρέθηκαν στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία και στον εμβληματικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Αγίων Αποστόλων, και στη συνέχεια στη Μονεμβασιά, στην Ελαφόνησο, στη Συκιά, στον Ασωπό και τα Παπαδιάνικα.

Ο κ. Τατούλης εισέπραξε… πολλές αγκαλιές από τους Λάκωνες συμπατριώτες του, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι στη «Νέα Πελοπόννησο», η Λακωνία βρίσκεται στο επίκεντρο. «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σας», είπε στους Λάκωνες. «Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων, δίπλα στο κάθε σπίτι, σε κάθε Λάκωνα. Η δικιά μας πολιτική θέση είναι ξεκάθαρη, χωρίς μεγάλα λόγια και ανούσιες θεωρητικολογίες: Να εγγυηθούμε μια Ισχυρή Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία. Η δέσμευση μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια».

Σχεδιάζουμε τη συνέχιση όλων των υποδομών που εμείς ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε σε έναν βαθμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενοποίηση της νότιας Λακωνίας με την υπόλοιπη Λακωνία και ασφαλώς η ένωση με την Μάνη.

Στοχεύουμε να μπει σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας, η ανάπλαση της εισόδου των Μολάων (που απεντάχτηκε από την επόμενη περιφερειακή Αρχή), να ολοκληρωθεί η σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια να αναδειχθεί η Ελαφόνησος σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, σχεδιασμός δικός μας που τελικά δεν προχώρησε. Στο ζήτημα των υποδομών πάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχει για εμάς η υλοποίηση έργων για την ορθολογική και άρτια διαχείριση των υδάτινων πόρων, τόσο ως προς την ύδρευση όσο και ως προς την άρδευση, που συνδέονται σε σημαντικό βαθμό με την προστασία από φαινόμενα που φέρνει μαζί της η κλιματική αλλαγή, που δεν είναι άλλο από τις πλημμύρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: 15 συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Μικρή παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

AGGELOS DRITSAS

Προστατέψτε τα κατοικίδια σας από τα βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης

AGGELOS DRITSAS

Ομάδα Γυναικών Άργους (μέλος ΟΓΕ): Αντιπαλεύουμε τη βία σε κάθε πλευρά της ζωής μας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ LIVE

AGGELOS DRITSAS

 100 συμμετοχές στην Ανάβαση Αχλαδοκάμπου

AGGELOS DRITSAS

Με την βοήθεια του Θεού, το συσσίτιο της αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2025

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ευχαριστεί την Περ. Πελοποννήσου για την επίσκεψη στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Ερμιόνη: Διήμερο αφιέρωμα στην ζωγράφο Κατερίνα Παπαμιχαήλ- Ρήγα

AGGELOS DRITSAS

Ετοιμαζόμαστε για το Φεστιβάλ Καρυάς by Envirox!

AGGELOS DRITSAS

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας

AGGELOS DRITSAS