ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Χρόνης: Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής

Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί που απαρτίζουν την Δημοτική Κοινότητα Τραχειάς (Βοθυκι, Καλυβαίικα, Κουτρουμπαίικα, Εξοχή, Ματαραγκα, Σταυρός κλπ) ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής!

Μετά τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών στράφηκαν στην διοχέτευση των προϊόντων εκτός Δήμου και ανέπτυξαν δίκτυο πωλήσεων σε Αθήνα και άλλα μέρη!

Ονομαστα ποιοτικά προϊόντα όπως τα τυροκομικά, τα προϊόντα άρτου, τα ζυμαρικά και τα παξιμάδια έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και όχι μόνο τον τόπο μας.

Πλέον λιγότεροι κάτοικοι αλλά με ιδιαίτερη θέληση ζουν, επιχειρούν και αναπτύσσουν τον τόπο τους!

Το κυριότερο έργο μας ήταν η εξεύρεση λύσης και η αγορά της γεώτρησης, μετά από πολλά χρόνια, λύνοντας το προβλημα της ύδρευσης!

Επισκευασαμε το δημοτικό κτίριο στην Τραχειά, τοποθετησαμε όργανα παιδικών χαρών και στα δύο χωριά (θέλουμε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό άμεσα), τοποθετησαμε μπασκετες και φυσικά δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική οδοποιία άλλα και σε δημοτικούς δρόμους.

Η επόμενη 5ετια είναι μια περίοδος αναπτύξεις μεγάλων έργων ασφαλείας, όπως ειδική σήμανση και πεζοδρόμιο εντός οικισμών, ολοκλήρωση των επισκευών στα Δημοτικά μας κτίρια και ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων.

Με μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει προχωράμε δυνατά στο Δήμο Επιδαύρου του 2028!!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΕΔΕ: Οι Δήμοι εκπέμπουν SOS για την οικονομική τους κατάσταση

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο Φεστιβάλ Καπετάν Ρέμπελου στο Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Σε “οικογενειακό κλίμα” η κοπή της βασιλόπιτας για τα τμήματα του Ερμή Κιιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Το Αργείτικο Καρναβάλι 2025 ξεκινά αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Γεύσεις Παράδοσης: 8η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 ΦΙΛΜΑ Φίλοι μοτοσυκλέτας Αργολίδος

AGGELOS DRITSAS

Η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ, συνιστά κομβικό σταθμό για τις ελληνικές Περιφέρειες

AGGELOS DRITSAS

“Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Κύθνου – Αισθητός στην Αττική

AGGELOS DRITSAS

ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι για απόκτηση POS και διασύνδεση με ταμειακές μηχανές – Χαμηλά ποσοστά παραβατικότητας

AGGELOS DRITSAS

Δωρεά Ηλεκτρικού Ψαλιδιού Κοπής Γαζών στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, από την Εθελοντική Ομάδα Λυγουριού της Κοινότητας Ασκληπιείου

AGGELOS DRITSAS