ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης από Κορινθία: Γνωριζόμαστε και μιλάμε χρόνια τώρα μαζί μόνο με αλήθεια και πράξεις

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε με στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» κοντά στους Κορίνθιους και συγκεκριμένα στο Μάτι (Γκιόζα), στη Γκούρα, στο Μεσινό , στον Αρχαίο Φενεό (Καλύβια) και στο Κρυονέρι.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε μετά την επαφή του με τους Κορίνθιους. «Γνωριζόμαστε καλά με το μικρό μας όνομα. Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του τόπου. Βρίσκομαι δίπλα στον καθένα από εσάς. Ξέρουμε τα προβλήματα του κάθε τόπου. Γνωριζόμαστε από άκρη σ’ άκρη. Μιλάμε χρόνια τώρα μαζί σας μόνο με αλήθεια και πράξεις».

«Η πολιτική μας δέσμευση είναι το τρίπτυχο “Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα ζωής και ασφάλεια”.

Έχουμε ήδη έτοιμο έναν κοστολογημένο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, όπως είναι η επάρκεια και η ποιότητα των νερών, η αντιμετώπιση των πλημμυρών, η κυκλική οικονομία γύρω από τη διαχείριση μειζόνων περιβαλλοντικών θεμάτων, η αναβάθμιση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, η εξωστρέφεια των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών τους, η τοποθέτηση της Πελοποννήσου ακόμη πιο κεντρικά στον τουριστικό χάρτη, η ενίσχυση της καινοτομίας και, ασφαλώς, η κοινωνική προστασία και οι πολιτικές υγείας».

«Για την ανάσχεση της συρρίκνωσης της υπαίθρου και της καθοδικής πορείας της αγροτικής παραγωγής χρηματοδοτούμε άμεσα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα».

«Έχουμε δημιουργήσει την πιο ισχυρή και ανανεωμένη Νέα Πελοπόννησο, μία ομάδα έμπειρων και νέων στελεχών και τεχνοκρατών. Εγγυόμαστε μία Πελοπόννησο καλύτερη να ζεις, ισχυρότερη για την επόμενη πενταετία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Ερμιονίδας η δράση των δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

AGGELOS DRITSAS

Απόψε Παρασκευή 18.07 (21:00) στην Παιδική Χαρά των Μύλων

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου:Μείωση της αγοραστικής δύναμης του κάθε Έλληνα μισθωτού κατά 35% τα τελευταία 18 χρόνια

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε ενόψει χειμερινής περιόδου το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Τριάντα οκτώ νέες υπηρεσίες στο gov.gr τον Δεκέμβριο

AGGELOS DRITSAS

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου: Αυτός ο τυχερός αριθμός κέρδισε 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του ΣΔΥ Αργολίδας στην 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

AGGELOS DRITSAS

Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Προφυλακιστέοι όλοι οι κατηγορούμενοι

AGGELOS DRITSAS

23η εθελοντική αιμοδοσία στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS