ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η χθεσινή εκδήλωση της “Αλλαγής Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος” ήταν μεγαλειώδης.

Μέσα στην κεντρική πλατεία του φωτισμένου Άργους διέκρινε και ο τελευταίος πολίτης πως η πόλη εξακολουθεί και αγαπά τον δήμαρχό της τον Δημήτρη  Καμπόσο.Τον δήμαρχο που σφράγισε μια εποχή αναγέννησης για εκείνην.

Και το Άργος αγαπάει τον δήμαρχό του, όχι γιατί έκανε μόνο έργα σπουδαία τα οποία ο λαός ενέκρινε μέσα από τις τεράστιες εκλογικές του νίκες αλλά κυρίως για την σχέση που έχει ο ίδιος με το λαό του.

Γιατί ο Καμπόσος μίλησε στην καρδιά.

Από τότε που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Μια πορεία που περπατήθηκε  με βάση το όραμα και τον σκοπό να βγάλει μια πόλη  βουτηγμένη από την αφάνεια . Mέσα σε μια 10ετία κατόρθωσε να την κάνει να ανθίσει.

Ακόμα και αυτοί που στέκονταν πάντα απέναντι από τον Δημήτρη Καμπόσο, παραδέχονται, δυστυχώς σε κλειστές πόρτες τρέμοντας μην τους ακούσουν να παραδέχονται, πως η ιστορία του Αργους θα τον εντάξει στους πιο σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν ποτέ και αναμόρφωσαν τόπο και κοινωνία.

Το ίδιο συμβαίνει και στον υπόλοιπο τεράστιο δήμο Άργους Μυκηνών.

Δεν είναι τυχαίο πως στην Πελοπόννησο, στην υπόλοιπη Αργολίδα, σε όμορους νομούς, στην Ελλάδα ο δήμαρχος του Άργους έχει την φήμη ενός πολύ σπουδαίου δημάρχου.


Η χθεσινή εκδήλωση ήταν μεγαλειώδης γιατί απάντησε ο ίδιος ο λαός με τον δικό του τρόπο στην λυσσαλέα επίθεση κάποιων να χάσει το Άργος τον ηγέτη του πριν ολοκληρώσει το πραγματικό του όραμα, που είναι η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

Ο Καμπόσος έβαλε τα θεμέλια μιας ευρωπαικής πόλης μέσα στην κρίση, έφτιαξε υποδομές και οφείλει εκείνος να την οδηγήσει στην εποχή της εξόδου μας από την κρίση σε ασφαλείς δρόμους ανάπτυξης .

Πειράματα δεν χωράνε. Αστοχίες δεν επιτρέπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτές βγάζουν καιροσκόπους και ανύπαρκτους πρωταγωνιστές.

Το Άργος κατόρθωσε από τα σπλάχνα του να γεννήσει έναν μεγάλο δήμαρχο.

Και να σέβεται αυτό το χαμόγελο της μοίρας του και την επιλογή του.
Ο λαός αυτά είπε χθες βράδυ. Έγινε τείχος προστασίας .Έγινε ένστικτο αυτοσυντήρησης .
Ο Καμπόσος βαθιά συγκινημένος αυτό το κατάλαβε. Πως αυτή η βαθιά σχέση που καλλιεργήθηκε με ειλικρίνεια, ελπίδα, δουλειά και αγάπη για τον τόπο, όσοι τόνοι λάσπης και αν προσπαθήσουν να την διαταράξουν ξεπηδά και συνταράσσει.
Ήταν μια πρόβα νίκης. Ήταν η παράσταση νίκης στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος του 2023.
Με τον Δημήτρη Καμπόσο να χαμογελά στο λαό του και να του λέει για μια ακόμα φορά” ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι έως τις 19 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της δράσης μας κατα της υπέρτασης

AGGELOS DRITSAS

Ευρεία σύσκεψη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης live

AGGELOS DRITSAS

Για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ

AGGELOS DRITSAS

Την Τετάρτη ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Κολυμβητήριο του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Το Αργείτικο Καρναβάλι 2025 ξεκινά αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : Σιδηροδρομικός σταθμός Μυκηνών ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

AGGELOS DRITSAS

Περπατάμε για το Make-A-Wish!

AGGELOS DRITSAS

Η Apple δεν θα μπορεί να επισκευάζει τα Apple Watches λόγω της απαγόρευσης

AGGELOS DRITSAS

Η Ελλάδα έχει το πιο αργό, ακριβό και αναξιόπιστο ίντερνετ

AGGELOS DRITSAS

Καθαρισμοί κοίτης και εκβολών χειμάρρων στην Αργολίδα από την Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS