ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άργος: Δώρα και 100 μερίδες φαγητού από μαθητές του “Αυτενεργώ” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συγκινητική ήταν και φέτος η ανταπόκριση των μαθητών του “Αυτενεργώ” στην πρόσκληση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Άργους – Μυκηνών για βοήθεια στις οικογένειες που περνούν δύσκολα τις γιορτινές ημέρες.

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα γλυκών και πολλά δώρα και τα προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου αποφάσισαν να προσφέρει ο καθένας το χαρτζιλίκι μίας ημέρας και με το ποσό που συγκέντρωσαν, αγόρασαν 25 κιλά κρέας και 2 τσουβάλια πατάτες, ώστε να ετοιμάσουν όσο περισσότερες μερίδες φαγητού για άπορες οικογένειες του δήμου μας.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς μία ομάδα εθελοντών μαθητών του αυτενεργώ πήγαν στο σχολείο τους, καθάρισαν τις πατάτες και προετοίμασαν τις μερίδες. 

Ανήμερα την πρωτοχρονιά, οι μαθητές, με τη βοήθεια μίας μαγείρισσας, ετοίμασαν στην κουζίνα του σχολείου 100 μερίδες φαγητού και τις παρέδωσαν στους ανθρώπους της κοινωνικής μέριμνας του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Με τον τρόπο αυτό έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους για συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα τις ημέρες των γιορτών και έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανναυπλιακός – Ηρακλής : Η μητέρα των μαχών έρχεται !!!

AGGELOS DRITSAS

Συζήτηση για την τεχνική νοημοσύνη , εκκλησία , θεσμοι ψηφιακή πραγματικότητα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Δ . Ε .Υ .Α. ΑΡ . Μ

AGGELOS DRITSAS

21 Νοεμβρίου γιορτάζουν στο Ναύπλιο την “Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων”

AGGELOS DRITSAS

Βιβλιοθήκη Ερμιόνης Απόστολος Γκάτσος

AGGELOS DRITSAS

Οριστική τομή πεύκου στην είσοδο του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Η Κινητή Ομάδα Υγείας Αργολίδας ενημερώνει: Τα σημεία διενέργειας rapid tests από 20 έως 26/1

AGGELOS DRITSAS

“Χαμόγελο του Παιδιού” Σχολικό Bazaar στο Mare West

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός

AGGELOS DRITSAS

Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Κρανίδι έγινε η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS