ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο που ήταν σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική, εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ο ένας εκ των δύο είναι φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το έγκλημα διέπραξε ο φίλος της 41χρονης, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει πει το γιατί τη σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο.

Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA. Στη συνέχεια προχώρησε σε προσαγωγή αρχικά του φίλου του δράστη, ο οποίος ομολόγησε πως βοήθησε τον φίλο της 41χονης να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη στον φόνο και η μόνη του εμπλοκή ήταν στη μεταφορά του πτώματος.Τέλος, είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.
Ο σύντροφος της 41χρονης είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

Ο 41χρονος σύντροφος της είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !

AGGELOS DRITSAS

Ε.Ο.Δ. Παράρτημα Αργολίδας: Έναρξη Σχολείου Βασικών Γνώσεων 2025-2026 – Ανοιχτές οι εγγραφές

AGGELOS DRITSAS

Καίτη Γκρέυ: Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια

AGGELOS DRITSAS

Tη Δευτέρα 11 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ-Επιχειρώ»

AGGELOS DRITSAS

Ο λόγος του Βασίλη Σιδέρη από το βήμα του ” Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου”στο Ναύπλιο. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος

AGGELOS DRITSAS

Η ομιλία του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανού στη Βουλή για την επιστολική ψήφο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

AGGELOS DRITSAS

Σε 7 περιοχές της Αργολίδας θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 8/11

AGGELOS DRITSAS

Η Κρανιδιώτισσα Μαρίλη Μέξη, (διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης,

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΕΧΝΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό BINTEO

AGGELOS DRITSAS