ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριάντα οκτώ νέες υπηρεσίες στο gov.gr τον Δεκέμβριο

Με ρυθμό που ξεπέρασε την προσθήκη μίας υπηρεσίας την ημέρα, τον Δεκέμβριο του 2023 προστέθηκαν 38 νέες υπηρεσίες στο gov.gr. Έτσι, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο τέλος του 2023 οι υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου που προσφέρονται από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr έφτασαν τις 1.638.

Συνολικά, κατά τη διάρκεια του 2023, στο gov.gr προστέθηκαν 189 υπηρεσίες από 40 φορείς της Δημόσιας Διοίκησης. Πρόκειται είτε για νέες υπηρεσίες είτε για υπηρεσίες που προϋπήρχαν και εντάχθηκαν στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη. Ακόμη, επτά επιπλέον φορείς ενέταξαν για πρώτη φορά υπηρεσίες τους στο gov.gr, ανάμεσα στους οποίους ο Άρειος Πάγος και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Διαγράφηκαν 62 υπηρεσίες οι οποίες είτε αντικαταστάθηκαν είτε καταργήθηκαν.

Συνολικά, οι ψηφιακές υπηρεσίες στο gov.gr παρέχονται από 20 Υπουργεία, την Προεδρία της Κυβέρνησης, 85 φορείς και οργανισμούς, 13 Ανεξάρτητες Αρχές και 13 Περιφέρειες.

To 2023 υπήρξε σημείο αναφοράς για το gov.gr καθώς αποτέλεσε το πρώτο πεδίο εισαγωγής της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ελληνικό Δημόσιο, με τη χρήση του mAigov. Από την έναρξη της λειτουργίας του Ψηφιακού Βοηθού, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 200 χιλιάδες διάλογοι μέσω των οποίων οι πολίτες λαμβάνουν εξατομικευμένες πληροφορίες γύρω από θέματα της Δημόσιας Διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αριστούχους απόφοιτους Λυκείων από Αρκαδία, Αργολίδα, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία και Κορινθία βράβευσε η Eurobank

diktio

Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1 με το γκολ του De Souza 

AGGELOS DRITSAS

Επιδείνωση του καιρού στην Πελοπόννησο από αργά το βράδυ της Τρίτης

diktio

Ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή Άργους Μυκηνών – Πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου

diktio

Πέτρος Τατούλης – ”Νέα Πελοπόννησος”: Δίνουμε έμφαση στην άντληση πόρων και την ενίσχυση καινοτομίας στην πραγματική οικονομία”

diktio

Ας συναντηθούμε όλοι στις 12 Ιανουαρίου στη ταβέρνα ΣΠΗΛΙΑ

admin

Ένα δώρο για τη νεολαία από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών – Τέθηκε σε λειτουργία το δωρεάν WiFi σε Νέα Κίο και Κουτσοπόδι (βίντεο)

diktio

Κατώτατος μισθός: Μπορεί να φτάσει έως 1.259 ευρώ με τις τριετίες -Τα 13 επιδόματα που συμπαρασύρονται

AGGELOS DRITSAS

Ο Σπύρος Στείρης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών

diktio

Σε ειδικές συνθήκες θα μεταφέρονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

«Ελεύθερη Σκέψη» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Παλαμήδης»

diktio

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS