ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις της Αργολίδας.

-Σε επιχείρηση SUPER MARKET στην περιοχή του Άργους, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς κατά παράβαση των παρ. 2 και 4Α του άρθρου 1 και της παρ. 1 του άρθρου 2 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό.-Σε επιχείρηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€)

– Σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€).

-Σε επιχείρηση  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκαν τα εξής: 

I. η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις στο είδος «γαλοπούλα ολόκληρη νωπή» κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό. 

II. Η ελλιπής τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και πιο συγκεκριμένα η μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς: α) στήθος μόσχου Μ/Ο και β) ψαρονέφρι χοιρινό κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για ελλιπή τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€) ανά κωδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

AGGELOS DRITSAS

Με 11 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Μια πολύ ξεχωριστή Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 1ο Λύκειο Άργους

AGGELOS DRITSAS

8ο Panionios cup judo που γινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. «Ανδρέας Βαρίκας»

AGGELOS DRITSAS

Απομακρύνθηκαν οι άρρωστοι φοίνικες από την πλατεία Τριών Ναυάρχων. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Διεθνές βραβείο καλύτερης ταινίας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

AGGELOS DRITSAS

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του

AGGELOS DRITSAS

Πρωτομηνιά με ανοιχτά καταστήματα: Οι ώρες λειτουργίας – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

21 παίκτες γεν. 2009 κλήθηκαν στο Ναύπλιο για προπόνηση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΚ

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS