www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμα σε Super Market, σχολικά κυλικεία και κρεοπωλείο στην Αργολίδα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις της Αργολίδας.

-Σε επιχείρηση SUPER MARKET στην περιοχή του Άργους, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς κατά παράβαση των παρ. 2 και 4Α του άρθρου 1 και της παρ. 1 του άρθρου 2 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό.-Σε επιχείρηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€)

– Σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€).

-Σε επιχείρηση  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκαν τα εξής: 

I. η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις στο είδος «γαλοπούλα ολόκληρη νωπή» κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό. 

II. Η ελλιπής τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και πιο συγκεκριμένα η μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς: α) στήθος μόσχου Μ/Ο και β) ψαρονέφρι χοιρινό κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για ελλιπή τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€) ανά κωδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Ξηριά στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Προς το Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου : Ήρθε η άνοιξη, ήρθαν και οι κάμπιες από τα πεύκα…

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο σε ψητοπωλείο του Ναυπλίου γιατί πουλούσε κατεψυγμένο γύρο ως φρέσκο

AGGELOS DRITSAS

Άλλη μια όμορφη εκδήλωση του Απολλωνειου πολιτιστικού συλλόγου

AGGELOS DRITSAS

Εικαστική Έκθεση με έργα μελών της Ομάδας Καλλιτεχνών του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» ( BINTEO ΡEΠΟΡΤΑΖ )

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται τα έργα Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Βίντεο-σοκ από δολοφονικό ξυλοδαρμό σε νυχτερινό μαγαζί στο Ναύπλιο και 9 χρόνια κάθειρξη για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό έξω από μπαρ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Λάμπρου: Άμεση καταγραφή ζημιών και αξιολόγηση των υποδομών

AGGELOS DRITSAS

2η Συνέλευση για το Νερό στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Εκπαίδευση σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στα μέλη του Συλλόγου Σχολικών Καθαριστριών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών

AGGELOS DRITSAS