ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η επιτυχία όσον αφορά τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία ενός Ιδρύματος όπως το Ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» οφείλεται σε πολλούς παράγοντες οικονομικής, κοινωνικής και διοικητικής φύσης.

Πρωτίστως όμως οφείλεται στην αγάπη και τη φροντίδα των τροφίμων του από ανθρώπους υποστηρικτικούς οι οποίοι με την πρωτοβουλία τους προσφέρουν ουσιώδη βοήθεια.

Θα θέλαμε λοιπόν από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κ.ΣΠΥΡΟ ΒΑΡΔΑΚΑ που δώρισε μια τηλεόραση Samsung 85 ιντσών στο γηροκομείο μας ώστε οι ηλικιωμένοι να ψυχαγωγούνται και να ενημερώνονται.

Η συσκευή τοποθετήθηκε στην τραπεζαρία του Ιδρύματος όπου οι τρόφιμοι περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους.

Ο κύριος ΒΑΡΔΑΚΑΣ υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει ευεργέτης του Ιδρύματος με πάρα πολλές δωρεές.

Ανταποκρίνεται πάντοτε στις εκκλήσεις μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα.

Επίσης το Ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενσωμάτωση δύο νοσοκομειακών κρεβατιών από την οικογένεια της κυρίας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ.

Μία πράξη από την οποία απορρέει μεγάλο αίσθημα ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα την Τρίτη ηλικία και τις ανάγκες της.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την οικογένεια της κυρίας Αικατερίνης Κωσταρέλου για αυτή την πολύ σημαντική δωρεά που συμβάλει στην ποιότητα ζωής των τροφίμων μας.

Να είστε πάντοτε καλά!

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ζέρβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

 Δημοτικό Σχολείο Αρχαίας Επιδαύρου.

AGGELOS DRITSAS

Σόφια: Μια πόλη όπου η ιστορία αναπνέει στο παρόν (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής στη Θερμησία

AGGELOS DRITSAS

Και το Άργος στηρίζει Καμπόσο!

AGGELOS DRITSAS

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Το Άργος επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Βασίλης Σπανάκης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης-Δήμος Επιδαύρου: ”Εδώ μιλάμε με πράγματα χειροπιαστά”

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη και με ελικόπτερο στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

AGGELOS DRITSAS

Ο άρρηκτος δεσμός του Καμπόσου με το λαό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο «6ος Δρόμος Κάστρου Άργους» από τον οικισμό της αρχαίας Δειράδας στη Λάρισα

AGGELOS DRITSAS