ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τα νέα τρέχουν στον χώρο των φορτηγών, με τη SCANIA να ετοιμάζει μια πρωτοποριακή τεχνολογία, όπου τα φορτηγά της θα έχουν ακόμη και φωτοβολταϊκά!

Αυτό γίνεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Uppsala και τις εταιρείες Ekljo Maskin & Truck, Midsummer και Dalakraft. Μάλιστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε την πιλοτική δοκιμή, διετούς διάρκειας, ενός πρωτότυπου φορτηγό, μήκους 18m, το οποίο θα φιλοξενεί μια εκτεταμένη συστοιχία φωτοβολταϊκών panels σε όλη την επιφάνεια του trailer.

Σε σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας της Scania, κ. Stas Krupenia, ανέφερε πως: «… Μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε ασχοληθεί με τη λύση των φωτοβολταϊκών επί του οχήματος, προκειμένου να παραχθεί ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί για την κίνηση του. Η εν λόγω –δωρεάν- πηγή ανακυκλώσιμης ενέργειας θα μπορούσε να μειώσει δραστικά τις εκπομπές ρύπων στον κλάδο των μεταφορών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

AGGELOS DRITSAS

Ένα Μικρασιάτικο καράβι από τη Νέα Κίο Αργολίδας βγήκε στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο θα επισκεφθεί ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Τέσσερις δεκαετίες χωρίς ψιλές και δασείες!

AGGELOS DRITSAS

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.30 Ο ΝΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Αιμοδοσίας στη Νέα Τίρυνθα 

AGGELOS DRITSAS

Καθιερωμένη συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Κυριακού

AGGELOS DRITSAS

Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο

AGGELOS DRITSAS

Santorini EARTHQUAKE  ΣΕΙΣΜΟΣ >> LIVE

AGGELOS DRITSAS