ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στην Άρτα, ετελέσθη το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κατά την διάρκεια του Ευχελαίου, ετέθησαν σε προσκύνηση αποτμήματα Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως του Ιατρού, του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως, της Αγίας Γαβριηλίας, του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, του Αγίου Ἐφραίμ του Κατουνακιώτου και του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, τα οποία εκόμισε στην Άρτα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και τα υπεδέχθη στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ακολούθησε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ἀργολίδος κ. Νεκτάριο, με θέμα: «Άγιοι σήμερα;» την οποία παρηκολούθησαν πλήθος πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος Αργολίδος αναφέρθηκε σε σημαντικές στιγμές από την ζωή και την διδασκαλία των Αγίων, τους βίους των οποίων έχει ο ίδιος συγγράψει και έχουν εκδοθεί από τον Εκδοτικό Οίκο της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο πρόγραμμα ‘’Ηλέκτρα’’ τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Nέες ταυτότητες: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις και πότε παύει η ισχύς των παλαιών

AGGELOS DRITSAS

Οργή στην Ένωση Ερμιονίδας για τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Βλάχου

AGGELOS DRITSAS

Φιάσκο με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Run Greece στο Ναύπλιο: Με χαμόγελα και αισιοδοξία ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ + DRONE

AGGELOS DRITSAS

Πωλείται άδεια ταξί 100% με έδρα το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται από τον Ιούνιο τα self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου!

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η 28η Οκτωβρίου συμβολίζει την αντοχή και την ενότητα του Έθνους»

AGGELOS DRITSAS

Ανακαλείται γάλα από ελληνικά σούπερ μάρκετ – Περιέχει ρινίσματα πλαστικού

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός: Για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τα παιδιάς μας, για τους γονείς μας

AGGELOS DRITSAS