ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ισχύει η προθεσμία για την διασύνδεση POS με τις ταμειακές μηχανές, ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ότι μετά την προθεσμία θα επιβληθούν πρόστιμα από 1.500 ευρώ.

Δεν είναι έτοιμη η αγορά για την διασύνδεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Θεοχάρη, κάτι που καθιστά το έργο της κυβέρνησης «περίπλοκο». Όπως επισήμανε «υπάρχει η επέκταση του POS σε 35 κλάδους και η διασύνδεση με ταμειακές. Όσον αφορά την επέκταση δώσαμε τον ένα μήνα».

«Υπάρχει ένα πρόστιμο που θα βγει και υπουργική απόφαση. Το πρόστιμο θα έχει διαβάθμιση και θα ξεκινάει από 1.500 ευρώ αλλά θα υπάρχουν και διαβαθμίσεις» ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών. Τόνισε ότι ακόμα και μετά τη λήξη της προθεσμίας υπάρχει μια διέξοδος για όσους δεν έχουν κάνει τη σύνδεση.

«Κάποιος από την 1η Μαρτίου πρέπει να αποδείξει ότι το έχει πάρει και δεν έχει έρθει κάποιος τεχνικός να έρθει να τα εγκαταστήσει, αυτό είναι για ένα μήνα μια διέξοδος» ανέφερε στο ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις ο κ. Θεοχάρης είπε ότι «υπάρχει ένας φόβος για τις αναβαθμίσεις» αλλά παρότρυνε τους επιχειρηματίες να κάνουν τις παραγγελίες τους καθώς όπως είπε δεν θα χαθούν τα χρήματά τους».

Ακόμα δήλωσε σχετικά με το επίδομα Πάσχα «πως ακόμα είμαστε σε μια χρονιά δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς η χώρα πρέπει να φέρει συν 1% δημοσιονομικό πλεόνασμα από το 2023-2024 ωστόσο όπως είπε η «δεν είναι δύσκολη η κατάσταση, υπάρχουν διεκδικήσεις. Όλα δεν μπορούν να γίνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινά ο εμβολιασμός για χιλιαδες καρκινοπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο θρύλος του σινεμά Αλέν Ντελόν

AGGELOS DRITSAS

4χρονο αγόρι υπέστη αλλεργικό σοκ λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου

AGGELOS DRITSAS

Η περιοδεία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ξεκίνησε σε κλίμα νίκης

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Καραθώνα Ναυπλίου στην παλιά χωματερή ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ηλικιωμένος βιντεοσκοπούσε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο

AGGELOS DRITSAS

Αδιανόητη τραγωδία : Ηλικιωμένη έπεσε και σκοτώθηκε όταν της έκανε «χαρές» ο σκύλος της

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στο Δ.Σ του ΕΛΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Windows 11: Η Microsoft προσθέτει επιτέλους μια δυνατότητα cloud που ζητούσαν οι χρήστες

AGGELOS DRITSAS

Τι αλλάζει στην πάγια ρύθμιση για 300.000 οφειλέτες της εφορίας

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Τρομακτικό το ποσοστό της Αποχής – Ρεκόρ όλων των εποχών

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Δαρλάσης : Ήταν ένα κόμμα κι ένα καφενείο.

AGGELOS DRITSAS