ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει το 2024 ανεβάζοντας τα πρότυπα ακόμα πιο ψηλά!

Η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η έρευνα για τρεις ημέρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της VERDE.TEC η οποία δεν αποτελεί ένα απλό σημείο συνάντησης αλλά έχει πλέον αναδειχθεί σε αφετηρία συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας. Ιδιαίτερα σήμερα που οι τεχνολογίες περιβάλλοντος αναδεικνύονται σταθερά σε ένα ισχυρό αναπτυξιακό και ανταγωνιστικό «χαρτί» για τη σύγχρονη οικονομία που έχει στο επίκεντρό της τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, η έκθεση VERDE.TEC αποτελεί ιδανικό προορισμό.  

Η 6η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, το πλέον δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

 Verde.tec Forum

Στοχευμένο, δυναμικό και επίκαιρο αναμένεται το τριήμερο Verde.tec Forum το οποίο προετοιμάζεται για να καλύψει κάθε πτυχή από τον τομέα του περιβάλλοντος. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι ιδιαίτερα υψηλό από εταιρείες, φορείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση, και ήδη σχεδιάζονται δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και workshop. 

 Greek Green Awards 

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

  • Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Δήμοι, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥA, ΦΟΔΣΑ

 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

  • Αποκατάσταση Περιβάλλοντος – Τεχνολογίες Αιχμής & Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  •  Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Ανακύκλωση Προϊόντων και Υλικών
  • Διαχείριση Φυσικών Πόρων
  • Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων
  • «Πράσινη» Βιομηχανία, Μηχανήματα, Εργαλεία & Εξοπλισμός
  • Ηλεκτροκίνηση

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

  • Στελέχη, Μηχανικοί και Τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας, Εμπορικών Επιχειρήσεων, Κατασκευαστικών Εταιριών, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Μεταφορών, Logistics.
  • Υπεύθυνοι Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων
  • Αρχιτέκτονες
  • Εργολήπτες
  • Μελετητές
  • Επενδυτές σε ΑΠΕ
  • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα
  • Ξένες αντιπροσωπείες
  • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 100 χρόνια ΤΕΕ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εορταστική εκδήλωση στην Τρίπολη

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Μπαίνει εργολάβος σε αρδευτικό έργο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ανοδική πορεία για τον τζίρο τουριστικών καταλυμάτων και εστιατορίων

AGGELOS DRITSAS

Τετραπλός επανυπολογισμός συντάξεων με αναδρομικά έως 18.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Νεμέα: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου της Ζακύνθου

AGGELOS DRITSAS

Και του χρόνου Νέα Κίος!!! καταπληκτικοί παρουσιαστές

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στα Λευκάκια

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της συμμορίας που έκανε κλοπές σε Τροιζηνία και Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Χορήγηση ειδικού σήματος για ελεγχόμενη στάθμευση στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Αριστείδης Μπίμπας : Χρόνια πολλά σε όλους τους κατοίκους των πανέμορφων Φούρνων.

AGGELOS DRITSAS