ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στις 15 του μηνός Aπριλίου του έτους 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί πρώτη τακτική συνεδρίαση του Σώματος , [ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ] και καλείστε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα [Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9-11, Όροφος 2ος] προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1] Επιστροφή από τον Δήμο αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από συνδρομές στο Κοινωνικό Γυμναστήριο λόγω διακοπής λειτουργίας του.

2]΄Εγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού Νο 4 για την <<Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών του Δήμου Άργους-Μυκηνών και των Νομικών Προσώπων του για τα έτη 2024 και 2025 >>.

3]΄Εγκριση Κυκλοφορικής Μελέτης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του ΣΜΑ Αργολίδας.

4] Λήψη Απόφασης για την έγκριση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας στο Δήμο Άργους -Μυκηνών .

5] Αποδοχή Δωρεάς λογοτεχνικών Βιβλίων από την κα Διαβολή Κονδύλω στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Δήμου Άργους-Μυκηνών.

6] Χορήγηση Άδειας τομής οδοστρώματος, –διέλευση αγωγού άρδευσης στην δημοτική οδό Κουρτακίου ,σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 13/2024 Γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητα Άργους.

7] Επικαιροποίηση της υπ΄αριθμ. 102/2020 Α.Ο.Ε.

8] Ανάκληση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής – Αντικατάσταση δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου σε αγωγή Νικολάου Κουτούζου συν εννέα (9) υπαλλήλων στο Ειρηνοδικείο Άργους.

9] Ανάκληση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής – Αντικατάσταση δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου σε αγωγή Νικολάου Κουτούζου συν εννέα (9) υπαλλήλων στο Ειρηνοδικείο Άργους.

10]Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για γνωμοδότηση για άσκηση προσφυγής κατά πράξης επιβολής προστίμου κατά του Δήμου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

11] Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους-Μυκηνών και του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου Μάθησης ( Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ) για την ανάληψη από την Δ/νση Τεχνικών ‘Εργων του Δήμου Άργους-Μυκηνών των διαδικασιών επίτευξης της απαιτούμενης μελετητικής επάρκειας του έργου << Εργασίες Αναβάθμισης κτιρίου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους >>, στο πλαίσιο της μετατροπής της λειτουργίας του σε Πρότυπο επαγγελματικό Λύκειο ( Π.ΕΠΑ.Λ. ) και ορισμού τακτικών μελών που θα εκπροσωπούν το Δήμο Άργους-Μυκηνών στην Κοινή επιτροπή Παρακολούθησης της Υλοποίησης της εν λόγω Προγραμματικής Σύμβασης.

                                                                         O Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

                                                                         Ιωάννης Δ. Μαλτέζος

                                                                         Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

4 στα 4 για τον ΑΟ Ερμιονίδας – Επικράτησε και επί του Ξυλοκάστρου

AGGELOS DRITSAS

Το Δημαρχείο επισκέφτηκαν παιδιά του Δήμου μας και έψαλαν με χαρά και ενθουσιασμό τα παραδοσιακά Κάλαντα του Λαζάρου.

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην παραλία Καραθώνας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

 Σύλλογος Πολιτισμού Αργολίδας Μέθεξις

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 69χρονος στη Κορινθία για διακεκριμένες κλοπές

AGGELOS DRITSAS

Let’s do it Greece 2024: Κυριακή 14 Απριλίου καθαρίζουμε τα δάση σε όλη την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Παρευρεθήκαμε σήμερα, 18/01 στην εκδήλωση

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” παρακολούθησαν την “Εκατομμυριούχο΄΄

AGGELOS DRITSAS

ΑΜΕΑ Αργολίδας Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

51η Ενοριακή Εθελοντική Αιμοδοσία στη Κοιλάδα Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS