ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εχθές σε ένα πολύ τιμητικό πάνελ του 9ου Delphi Economic Forum βρέθηκε για πρώτη φορά και η Επίδαυρος!

👉Με εξαιρετικούς συνομιλητές τον καθηγητή, σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Μανωλικακη, τον Γλύπτη και καθηγητή κ. Βαρώτσο και φυσικά τον καθηγητή και Θεατρολογο Γιόχαν Πουχνερ συζητήσαμε, με την εξαιρετική δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα, για το αρχαίο δράμα ως μέσο θεραπείας, την σημερινή ματιά της παρουσίασής του και ποια η επιρροή του στο θεατή και την κοινωνία, αλλά και πως βλέπουμε το μέλλον της μετάδοσης της ουσίας του αρχαίου δράματος.

📣Η δική μου τοποθέτηση έδωσε βάση στην ανάγκη στήριξης από τους θεσμούς της κλασικής παιδείας μέσα από προγράμματα και δράσεις φιλικές στο κοινό και του νέους ανθρώπους!

‼️Μια τέτοια δράση είναι η Ακαδημία Αρχαίου Δράματος που ξεκινήσαμε στο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ με την καλλιτεχνική διεύθυνση της εξαιρετικής Δέσποινας Γκατζιου, η προσπάθεια προσέγγισης προγραμμάτων που έχουν ως στόχο την εμβάθυνση στο αρχαίο δράμα και την ψυχική ίαση, όπου φέτος τουλάχιστον για 25 ημέρες διάφοροι φορείς όπως το Εθνικό Θέατρο, τμήματα του ΕΚΠΑ κλπ θα βρεθούν σε αυτή τη θέση στην Επίδαυρο.
🎯Τέλος αναφερθήκαμε στην ανάγκη συντονισμού και διεξαγωγής ενός φόρουμ με θεματικές για τον πολιτισμό και όλες τις πτυχές του, στην Επίδαυρο, κάτι το οποίο σχεδιάζουμε ήδη για το 2025.

🙏Ευχαριστώ πραγματικά τη Βίκυ Φλέσσα δημοσιογράφο (και υποψήφια Ευρωβουλευτή 🗳 μην ξεχνάμε ) όπως και τη διοργάνωση του φόρουμ για την τιμητική αυτή συμμετοχή του Δήμου μας, μέσω της πρόσκλησης τους σε εμένα.

💪Μόνο όταν καταλάβουμε πραγματικά τη δυναμη του τόπου μας, τότε θα τον ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά!
✅️Με αυτό το στόχο δουλεύουμε από το 2019 και συνεχίζουμε…

#epidavros
#dimosepidavrou
#toposnadeis
#toposnazeis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Α Β &ΣΤ τάξεις δημ.σχ. Ανυφίου φόρεσαν τα μπλε τους για την ημέρα αυτισμού

AGGELOS DRITSAS

Σε αυτό το δημαρχείο της χώρας θα τελεστεί ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

AGGELOS DRITSAS

Το εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά πήρε σόμπα σε café της πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τέλος η οδήγηση για τους υπερήλικες οδηγούς

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ο Άγιος Νικόλαος ο κρασόκτιστος, ένα μικρό εκκλησάκι χτισμένο με κρασί. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Με μένα άνοιξε ο Δήμος Ερμιόνης το 1995 και με μένα έκλεισε το 2010. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ποδηλατάδα Αγάπης στα Πυργιώτικα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

AGGELOS DRITSAS

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αργολίδας δημιούργησε εικονική επιχείρηση με “Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή”

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες

AGGELOS DRITSAS

Δηλώσεις Μητροπολίτη Αργολίδος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS