ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων επιλέγει το δάνειο για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. ΒΙΝΤΕΟ

Ναύπλιο| Ναι μεν αλλά, από το Μάκαρη

Ο επικεφαλής της Νέας εποχής εξέπληξε για άλλη μια φορά.Ο Μάκαρης όπως πάντα ακομπλεξάριστος δεν κρύφτηκε πίσω από τις πολιτικές ευθύνες δίνοντας έτσι μάθημα σε όλους όσους θέλουν να λέγονται πολιτικοί.Ο λόγος του μεστός και τεκμηριωμένος οδήγησε ακόμα και αυτούς που δεν τον συμπαθούν να δουν τα λεγόμενά του με άλλο μάτι και αυτό το λέμε διότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από εκτεταμένη συζήτηση και σοβαρές πιέσεις αποφάσισαν να πάρουμε δάνειο προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να αποληρώσει τα χρέη του.Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν η ίδια η σύμβαση και το πόσο σημαντική είναι, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά και τεκμηριωμένα για κάθε απαίτηση, για κάθε ποσό, για κάθε προμηθευτή.

Και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ επεσήμανε τον κίνδυνο ενός δανείου 8.000.000 ευρώ χωρίς έλεγχο θα είναι όπως είπε “σαν να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Τόνισε δε προς τον δήμαρχο πως ” αν πληρώσουμε όλη την λίστα προμηθευτών χωρίς να ελέγξουμε κάθε μια πράξη, σημαδεύοντας τα περιττά έξοδα του δήμου, σε τρία χρόνια θα κληθούμε να πάρουμε εκ νέου δάνειο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο”.

Και συνέχισε τονίζοντας πως αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα αντιστραφούν οι ρολοι με αποτέλεσμα να είσαι όπως είπε στον δήμαρχο “εσύ ο υπόλογος και ο ελεγχόμενος και όχι ο Κωστούρος”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι “αν σήμερα δεν κάναμε αυτή την εκτεταμένη συζήτηση, εγώ θα ψήφιζα αρνητικά γιατί δεν συμφωνούσα με τον τρόπο διαχείρισης του δανείου” προκαλώντας την έκπληξη όσων ήταν παρών.

Ιδιαίτερη δε εντύπωση έκανε ο τρόπος που τοποθετήθηκε στην θετική του ψήφο λέγοντας τα εξής:

“Θα ψηφίσω θετικά γιατί δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω.

Αν αποτύχει αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει όλος ο Δήμος έχουμε αποτύχει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν αποτύχει όλοι οι δημότες…

Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του δήμου θα πρέπει προχωρήσουμε άμεσα στο νοικοκύρεμα των εξόδων που είναι πρωταρχικός σκοπός για μένα.

Θα πιέζω συνεχώς το δήμαρχο και τις οικονομικές υπηρεσίες γι αυτο και σε συνδυασμό με τον ελεγχο και την σωστή πληρωμή των παλαιών υποχρεώσεων ο Δήμος μπορεί να μπει σε τροχιά κερδοφορίας για τα επόμενα χρόνια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα, ο 9χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων

AGGELOS DRITSAS

Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είναι οι ρίζες της μέσα στην κοινωνία. BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Θεατρινισμοί και φαιδρότητες από τον κ. Μαργέτα

AGGELOS DRITSAS

Μία τεράστια Ελληνική Σημαία τοποθέτησε πολίτης στην Νέα Κίο Αργολίδας, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό τροχαίο με 2 νεκρούς και 2 τραυματίες – Ι.Χ κόπηκε στη μέση

AGGELOS DRITSAS

Υπάλληλοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου έκοψαν την βασιλόπιτα του 2024

AGGELOS DRITSAS

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια παρευρεθήκαμε σήμερα, 18 Μαΐου 2025, στις εορταστικές εκδηλώσεις

AGGELOS DRITSAS

Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο στους δημοφιλείς προορισμούς για την 28η Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

AGGELOS DRITSAS

Παρεμβάσεις πρόληψης στην Αργολίδα-Καθαρισμός ποταμών για αντιπλημμυρική προστασία

AGGELOS DRITSAS