ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο πατέρας του Καλλιάνου: Σοβαρή καταγγελία για δημόσιο νοσοκομείο από τον βουλευτή της ΝΔ

Η «ONtime» επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος, παραμένοντας σε κατάσταση σοκ, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμη ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά». Με τα λόγια αυτά ο Γιάννης Καλλιάνος αιφνιδίασε χθες το βράδυ τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους του.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένειά του, καθώς ο 78χρονος πατέρας του δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Με ένα οκτάλεπτο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο Γιάννης Καλλιάνος κλαίει με λυγμούς και μιλάει με δυσκολία για τα όσα ζει η οικογένειά του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Γιάννης Καλλιάνος: «Θέλω να σας πω κάποια πράγματα, όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων»«Θέλω να σας πω κάποια πράγματα, όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι με έχουν καταντήσει σε αυτό το σημείο. Και όχι μόνο εμένα, αλλά τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, όλη μας την οικογένεια», είπε και εξήγησε: «Ο πατέρας μου κάνει αιμοκάθαρση κι έχει ζάχαρο. Πριν από δεκαπέντε ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο της Βούλας, επειδή μελάνιασε το δάχτυλο του ποδιού του (διαβητικό πόδι). Του φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Όμως, μας είπαν ότι τόσο μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν σε άλλο νοσοκομείο. Δεν θα πω το όνομα του νοσοκομείου. Θα το πω όταν έρθει η ώρα, όπως και το όνομα του καθηγητή. Τον χειρούργησαν αμέσωςΤου ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και για τις επόμενες τρεις-τέσσερις μέρες πήγαινε καλά. Μετά έκανε αποκορεσμό. Δηλαδή, έπεφτε ο κορεσμός του οξυγόνου κι έκανε δύσπνοια».

Όπως εξήγησε, οι μάσκες οξυγόνου δεν βοηθούσαν τον πατέρα του και λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του ήρθε από την Κύπρο ο αδελφός του, που είναι γιατρός. Εκείνος ζήτησε από τον συνάδελφό του να μπει στην ειδική πλατφόρμα, ώστε ο πατέρας τους να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Ο γιατρός που τον χειρούργησε μαζί με όλη την ομάδα του νοσοκομείου, την οποία θα βγάλω στον αέρα σε λίγες μέρες και δεν φαντάζεστε τι θα κάνω, μας είπαν “όχι, είναι πάρα πολύ καλά ο κ. Καλλιάνος. Υπογράφουμε όλοι μας ότι είναι πάρα πολύ καλά”. Ο αδελφός μου τους παρακάλαγε ως καρδιολόγος “βάλτε τον σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, τουλάχιστον. Δεν έχει οξυγόνο. Δεν θα ζήσει”. Εκείνοι έλεγαν “όχι, είναι καλά”. Πέντε μέρες τούς παρακαλούσαμε και μας έλεγαν “πάει πάρα πολύ καλά ο πατέρας σας”, ενώ κάθε δέκα λεπτά έκανε αποκορεσμό, ακόμα και με τη μεγαλύτερη μάσκα πήγαινε ο κορεσμός στο εξήντα».

Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Καλλιάνος ξέσπασε σε λυγμούς: «Πάλι σήμερα τους παρακαλούσαμε. “Όχι, είναι καλά”. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν επιτόπου και μπήκε στην Εντατική. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα, γιατί αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πάρα πολλοί άνθρωποι με γιατρούς που υπογράφουν ότι είναι καλά. Δεν μπορούν να φανταστούν, σε αυτό το νοσοκομείο που πήγε, δημόσιο νοσοκομείο, και αυτοί οι γιατροί που τον ανέλαβαν και αυτός που τον χειρούργησε κι έλεγε “σκίζω τα πτυχία μου ότι είναι καλά”, τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδελφό μου. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολα πια. Ο Θεός και η Παναγία να βοηθήσουν να ζήσει ο πατέρας μου. Προσευχηθείτε. Έκανα τα πάντα και δεν κατέστη δυνατό να τον βοηθήσω… Στη χώρα αυτή όλοι οι άρρωστοι να αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που τους αξίζει και να μη “φεύγουν” άνθρωποι 70, 78 ετών. Δεν τους αξίζει ένα τέτοιο τέλος…».

Η «ONtime» επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον κ. Καλλιάνο, ο οποίος, παραμένοντας σε κατάσταση σοκ, είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ενώ το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά ο πατέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού το Δημαρχείο Ερμιονίδας φωταγωγήθηκε μωβ.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Νέα σοβαρή κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιμονή Κασσελάκη για αλλαγές στο κόμμα

AGGELOS DRITSAS

ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Διάλεξη από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας: «Η βυζαντινότροπη ζωγραφική του Φώτη Κόντογλου»

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Ο βασιλιάς της Ασίνης ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετική μουσική βραδιά με το Άγγελο Ανδριανό στην παραλία του Κιβερίου

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό τροχαίο με 2 νεκρούς και 2 τραυματίες – Ι.Χ κόπηκε στη μέση

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Μνημόνιο με την ΕΦΑ Κορινθίας για τον συνδετήριο δρόμο της Αργολίδας με τον Α7

AGGELOS DRITSAS

Πώς να λάβετε το μερίδιό σας από τον διακανονισμό της Apple ύψους $25 εκατομμυρίων για την Οικογενειακή κοινή χρήση

AGGELOS DRITSAS