ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξύλο στη Βουλή: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος, για την επίθεση σε βάρος του Βασίλη Γραμμένου στη Βουλή.

Ο 26ος τακτικός ανακριτής όρισε τον όρο στον κατηγορούμενο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον κ. Γραμμένο.

Κατά την έξοδό του από τον ανακριτή, ο Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε τα εξής: “Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου”.

 Έρχεται αλλαγή κανονισμού

Το πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού (Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε στη Βουλή και προπολεμικά, αλλά και το 1965 ειδικά την περίοδο των Ιουλιανών) σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/04) έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον βουλευτή την Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

«Έτυχε να εξέλθω λίγα δεύτερα μετά το βίαιο περιστατικό. Είδα έναν βουλευτη πεσμένο στο πάτωμα και κάποιοι να προσπαθούν να τον σηκώσουν. Στη μύτη του το σημάδι του χτυπήματος μπορώ να πω ότι είχε παραμορφωθεί, είχε αλλάξει χρώμα η μύτη του. Οι διάλογοι δεν έγιναν αντιληπτοί τουλάχιστον από εμένα. Η ωμή βία δεν έχει καμία θέση στο ναό της δημοκρατίας. Τέτοια περιστατικά είναι απολύτως καταδικαστέα. Το περιστατικό δεν γνωρίζω αν έγινε από πέσιμο. Είδα ότι η μύτη του ήταν παραμορφωμένη», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγχαρητήρια από Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα

AGGELOS DRITSAS

Το Δρέπανο στην Αργολίδα γιορτάζει τους πολιούχους του Αγίους Αδριανό και Ναταλία

AGGELOS DRITSAS

«Στο φως του Καποδίστρια» — Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Σμαραγδή και τους συνεργάτες του

AGGELOS DRITSAS

Τοπική Κοινότητα Μυκηνών: Παρά τη σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

Με 5 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου την 20/05/2024

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μπλεγμένος με ναρκωτικά ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη

AGGELOS DRITSAS

Πορτοκάλια Αργολίδας: Η μικροκαρπία στρέφει τα Μέρλιν στα χυμοποιεία

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΡΕΚΑΣ: Αν υπάρξουν παραβάσεις στο βρεφικό γάλα, θα επιβληθούν πρόστιμα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: 50 Σωματεία συμμετείχαν στο 15ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

AGGELOS DRITSAS