ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Σάββατο του Λαζάρου αναβιώνει στο Ναύπλιο ένα όμορφο έθιμο, προάγγελος του Αναστάσιμου Μηνύματος.

Κορίτσια και αγόρια των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων ξεχύνονται στολισμένα με λουλούδια στους δρόμους της παλιάς πόλης μεταφέροντας το μήνυμα της ανάστασης του Λαζάρου. Η εκκλησία μας θεωρεί ότι το Σάββατο του Λαζάρου είναι μέρα θανάτου και ζωής.

Τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, επισκέφτηκαν το δημαρχείο και τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου, ανοίγοντας τον δρόμο της Ελπίδας για το Αναστάσιμο Μήνυμα της Θυσίας του Θεανθρώπου.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Κώστας Καράπαυλος, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του δήμου Άντζη Παναγιωτακοπούλου, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου Ειρήνη Μελισσινού, το μέλος της δημοτικής κοινότητας Πόπη Καλκούνου και ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές ευτυχία και πρόοδο και πάντα να μεταφέρουν μηνύματα Ελπίδας, όπως το σημερινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από το κατάστημα EXPERT στο Άργος ζητείται βοηθός λογιστηρίου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ραδιενεργά απόβλητα “μπλοκαρίστηκαν” στο Σ.Μ.Α. Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Ορισμός Αντιδημάρχων

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Άργους ξεναγήθηκαν στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε εκατό μνημεία μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

AGGELOS DRITSAS

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 26-1-2024

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι πρόβες του τμήματος της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελέσιλλα”

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: Κόμβος Ταμπάκη- Τροχαίο με τραυματισμό του οδηγού μηχανής delivery ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καιρός – Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Ερχονται καταιγίδες την Κυριακή

AGGELOS DRITSAS

Γ.Γεωργόπουλος: Παρακολούθηση έργων στον Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δυνατά φιλικά για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους με Μοσχάτο και Παναθηναϊκό

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο: Πτώση εργάτη από οικοδομή στην περιοχή Μανδράκια Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS