www.AggelosDritsas.gr

Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να επισκεφθεί την Ερμιονίδα για τις ημέρες του Πάσχα και εμείς περιμένουμε να τους φιλοξενήσουμε και να τους δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, με σκοπό αυτός ο τόπος να γίνει ο αγαπημένος τους προορισμός.

Εμείς από την πλευρά μας, παρά τις αντιξοότητες, φροντίσαμε, με κάθε μέσο, να καθαρίσουμε, να βάψουμε και να στολίσουμε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Είμαστε έτοιμοι να τους μεταλαμπαδεύσουμε την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, ώστε οι φιλοξενούμενοι μας να απολαύσουν τις Άγιες αυτές μέρες με κατάνυξη.

Στο Πορτοχέλι ,εδώ και αρκετές ημέρες, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς τόσο για να εξασφαλίσουμε την όμορφη εικόνα του, όσο και για να οργανώσουμε τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα ” Το κάψιμο του Ιούδα” , το βράδυ της Κυριακής, μια εκδήλωση που κάθε χρόνο προσπαθούμε να την αποδώσουμε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο αλλά συνάμα να επικοινωνήσουμε το θρησκευτικό κομμάτι της Προδοσίας του Μαθητή του Χριστού.

Καλώς ορίσατε στον τόπο μας!

#angelikiloumi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ» η μεγάλη γιορτή της  Θάλασσας στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Αστυνομικός χτύπησε Άη Βασίλη και χαιρετούσε ναζιστικά – Μήνυση από τον Δήμαρχο

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός του 2024

AGGELOS DRITSAS

Την πίτα της για το 2024 έκοψε η Αναπτυξιακή Πάρνωνας 

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα εορτής του Αγίου Φανουρίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκαν τα 12 τραγούδια του ελληνικού τελικού.

AGGELOS DRITSAS

Νόθευαν ηλιέλαιο και το παρουσίαζαν ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ 29-5-2024 Αξίζει να δεις το ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ !! ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

AGGELOS DRITSAS

Ένα νέο Σώμα Εκπροσώπησης της Νεολαίας δημιουργείται στον Δήμο Ερμιονίδας!

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρέσβης της Γερμανίας Αντρέας Κιντλ στο δημαρχείο Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS