www.AggelosDritsas.gr

Όπως αναφέραμε πρίν λίγες ημέρες ένας 25χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία και μόνιμος κάτοικος Αργολίδας βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Έλενα Καραθάνου τον συνάντησαν μία εβδομάδα μετά, στην πρώτη του κοινωνία και μας μίλησε για την απόφαση που πήρε σε αυτή την ηλικία.

Τρισευτυχισμένοι οι 13 ανάδοχοι, αισθάνονται ευλογημένοι που κατάφεραν να βαπτίσουν τον φίλο τους. Μεγάλη και η συγκίνηση του πατέρα Μιχάλη Καλαμαρά που τέλεσε το μυστήριο της βάπτισης.

Μια εβδομάδα μετά την βάπτιση ο Αλέξανδρος μαζί με τους ανάδοχούς του βρέθηκαν και πάλι στην εκκλησία της Υπαπαντής Λευκακίων όπου ο ίδιος κοινώνησε για πρώτη φορά ενώ όλοι μαζί περιέφεραν την εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ καθώς τα τελευταία χρόνια αντίγραφο της εικόνας έχω δωριθεί στο ναό και τιμάται δύο φορές το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

Κοσμοπλημμύρα στο Ναύπλιο κατά την περιφορά των επιταφίων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Σύλλογος Πολιτισμού Αργολίδας Μέθεξις

AGGELOS DRITSAS

Δύο νεκροί από φωτιά τα ξημερώματα σε Λακωνία και Ροδόπη

AGGELOS DRITSAS

Ποια αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΙ ΚΟΥΦΑΚΗ Α.Β.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Κατασχέθηκαν 91,5 κιλά κοκαΐνης – Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αξία

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ LEXIS ΦΑΝΗ ΜΑΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι το “Φεστιβάλ Ανακύκλωσης” που θα γίνει σε Άργος και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS