ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου», τον οποίο διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής οι μαθητές μέχρι της 25 Ιουνίου 2024 καλούνται να επιστρέψουν πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που λειτουργούν, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.

Κάθε φορά που οι μαθητές επιστρέφουν για ανακύκλωση ένα τεμάχιο, εκτυπώνεται αυτόματα κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια, μέχρι της λήξης του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της διάκρισης των μαθητών των πρωτευόντων σχολικών τμημάτων στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων, έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στην υπηρεσία καθαριότητας, στην οδό 25ης Μαρτίου ώστε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 από τις από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.,να γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής από τους μαθητές, τους γονείς ή και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η υπάλληλος στην οποία θα παραδώσουν τα κουπόνια συμμετοχής είναι η Ιωάννα Σακελλαροπούλου.

Για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη τόνισε ότι: «Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας του ΦΟΣΔΑ και είμαστε έτοιμοι ώστε την Τρίτη να αποδεχθούμε τα σχολεία του δήμου μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Πάντα μας εμπνέουν ενέργειες για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών ως προς τη διαχείριση απορριμμάτων στο σχολικό και στο ευρύτερο περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόστιμα – φωτιά για όσους δεν διασυνδέσουν εγκαίρως τις ταμειακές μηχανές με τα POS

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Τέλος τα χειρουργεία στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω έλλειψης προσωπικού

AGGELOS DRITSAS

Αγωνιστικές διαδρομές: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 5km και 1km

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός: Η εποποιία του 1940 είναι μια χειροπιαστή απόδειξη των όσων οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε

AGGELOS DRITSAS

“Καταιγίδα” νέων ανατιμήσεων έρχεται σε δεκάδες προϊόντα

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς – Μέχρι και 39 βαθμούς οι θερμοκρασίες

AGGELOS DRITSAS

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας | Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες για την Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

AGGELOS DRITSAS

Μετά από 13 χρόνια πλήρους αχρηστίας, ο καυστήρας θέρμανσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: “Βούλιαξε” η Καραθώνα για τα παραδοσιακά κούλουμα ( ΒΙΝΤΕΟ DRONE Άγγελος Δρίτσας)

AGGELOS DRITSAS