ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταδικάστηκε ο 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι με μπύρα

Σε φυλάκιση ενός έτους, με τριετή αναστολή, και χρηματική ποινή 300 ευρώ καταδικάστηκε ο 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου συντροφιάς χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από 18χρονο αυτόπτη μάρτυρα που καθόταν με την παρέα του σε καφετέρια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, «Το γατάκι το πήρε μία κοπέλα και το σώσαμε» είπε ο 18χρονος που κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, απαντώντας σε ερώτηση για την τύχη του ζώου.

Απολογούμενος ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, παραδέχθηκε την πράξη του για την οποία ζήτησε συγγνώμη, ενώ επικαλέστηκε μέθη λόγω προηγούμενης κατανάλωσης αλκοόλ. «Έκανα χαζομάρα, αγαπάω και φροντίζω τα ζώα», ανέφερε.

«Εκπλήσσομαι με τη φαντασία κάθε ανθρώπου» σχολίασε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας που έκανε λόγο για περιστατικό βάναυσης κακομεταχείρισης ζώου και γι’ αυτό το λόγο ζήτησε την ενοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αυτά δεν γίνονται…

AGGELOS DRITSAS

Κορονοϊός / Τεράστια αύξηση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία – Οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Αργείων “Ο Δαναός”: Πρωτοχρονιάτικη πίτα και συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Έφυγε από τη ζωή ο Αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Σκλαβούνος

AGGELOS DRITSAS

Αυξήσεις έως και 90% στα διόδια!

AGGELOS DRITSAS

Μπακαλιάρος: Προσέξτε τι θα σας πουλήσουν!

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ – ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Πολύ σκληρή η δουλειά του ταξιτζή – Πόσες ώρες δουλεύει την εβδομάδα

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμά του Πε.Συ. Πελοποννήσου για τα αγροτικά θέματα

AGGELOS DRITSAS

 Γ.Σ.Νικη Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross

AGGELOS DRITSAS

Τη πρώτη θέση πήρε ο Γιώργος Σμυρλής στο aquathlon kinds

AGGELOS DRITSAS