ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και προώθηση Πελοποννησιακών Αγροτικών Προϊόντων στη Νεμέα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ευρωπαϊκά Προγράμματα: Πελοποννησιακά Γεωργικά Προϊόντα – Δρόμοι Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχείο Νεμέας, από τις 18:30 έως 20:30.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν παραγωγοί και επιχειρηματίες για τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων της Πελοποννήσου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, με έμφαση στους πελοποννησιακούς οίνους και τρόφιμα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διαθέσιμα προγράμματα και να εξετάσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και εξωστρέφεια των επιχειρήσεών τους.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της Περιφέρειας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των παραγωγών στη δυναμική τους πορεία προς τις διεθνείς αγορές.

dimarcheio nemeas exostrefeia 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ελαιόλαδο: Η τιμή του τενεκέ για το 2024 «κλειδώνει» σε υψηλά επίπεδα

AGGELOS DRITSAS

Σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού του ποταμού Ξηριά στο Άργος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Όμιλος Bridge στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

AGGELOS DRITSAS

Μπήκαν οι βάσεις για την ενεργοποίηση της αδελφοποίησης Ναυπλίου – Όττομπρουν

AGGELOS DRITSAS

Η αποστολή του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας στην Β. Ήπειρο

AGGELOS DRITSAS

Στις 21 Οκτωβρίου η 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΤΖΙΡΙΣΤΡΑ 2025… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση της οδού Μοναστηράκι – Μυκήνες

AGGELOS DRITSAS

Στέλιος Κυριακού : Μερικά πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν πληρώνονται…..

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση αφορολόγητου ορίου με την είσοδο του 2024 – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε υπηρεσία ψηφιακή, κάθε πολίτης στο επίκεντρο» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με όραμα, ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, συγκροτήθηκε το πρώτο Προεδρείο

AGGELOS DRITSAS