ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Η Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας.

Ένα τόσο σημαντικό έργο για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, την ενίσχυση των υποδομών της Ερμιονίδας και την αναβάθμιση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της απειλούμενης με ερημοποίηση Ερμιονίδας, το οποίο σήμερα αποκτά τεράστια σημασία, λόγω της αυξανόμενης λειψυδρίας και της κλιματικής αλλαγής, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο της έναρξης των εργασιών και της υλοποίησής του.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020», προϋπολογισμού 53 εκατ. Ευρώ

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του πρωτογενούς τομέα, κ. Παντελή Κολυμπάδη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, παρευρέθηκαν στην τελετή υπογραφής της σύμβασης.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό, κ. Νικόλαο Ταχιάο και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχό, για την αμέριστη στήριξη και τις παρεμβάσεις τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στον Βουλευτή Αργολίδας, κ. Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος επί πολλά χρόνια στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση του έργου αυτού, που αφορά τη διαχείριση των υδάτων στην Ερμιονίδα και αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή βασική προτεραιότητα.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας

AGGELOS DRITSAS

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: “Βούλιαξε” η Καραθώνα για τα παραδοσιακά κούλουμα ( ΒΙΝΤΕΟ DRONE Άγγελος Δρίτσας)

AGGELOS DRITSAS

Ο «Μαϊμού» έμπορος αυτοκινήτων με θύματα και στο Ναύπλιο – «Βροχή» οι καταγγελίες από εξαπατημένους

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου

AGGELOS DRITSAS

Τέλος η οδήγηση για τους 70άρηδες – Γιατί τους παίρνουν το τιμόνι

AGGELOS DRITSAS

Αλλάζουν όλα από 1/1/2025 για ένα εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Η χρήση της πλατείας ως πάρκινγκ είναι πρόταση λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης!

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Οι συνάδελφοί μας διατηρούν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας υψηλό

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε οικόπεδο της Αρχαιολογίας, δίπλα στην Αρχαία Αγορά!!! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.Ν: Έκκληση προς καταναλωτές για ορθολογική χρήση του νερού

AGGELOS DRITSAS