ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Εν όψη της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κλιμακίου βουλευτών και του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ στο νομό μας, η Επιτροπή Αγώνα Καραθώνας καλεί ΟΛΟ το λαό της Αργολίδας σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στις 11:00 στο Τριανόν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η παραλία της Καραθώνας, να μείνει στην υπηρεσία του λάου για τις ανάγκες του και όχι για την κερδοφορία των ομίλων.

Στις αρχές του 2024 το ΤΑΙΠΕΔ, πήγε να παρουσιάσει το «κτήμα Καραθώνα» με τις ευλογίες αυτής της κυβέρνησης αλλά και της προηγούμενης. Θέλουν να πουλήσουν σε ιδιώτες δημόσια περιουσία, αυτή την μεγάλη λαϊκή παραλία. Αντίστοιχα, οι τοπικές δημοτικές και περιφερειακές αρχές, αντί να υπερασπίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας και να αναδείξουν τη χρήση της, προς όφελος των δημοτών και του λαού, υποτάσσονται και εφαρμόζουν τις κατευθύνσεις της εκάστοτε κυβέρνησης, με αποτέλεσμα η Καραθώνα να αντιμετωπίζεται ως «φιλέτο» για επενδύσεις μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, σε αντίθεση με τις ανάγκες του λαού της περιοχής.

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ»! Δεν θα επιτρέψουμε την εκποίηση του δημοσίου πλούτου και την κατάργηση της δημόσιας «αυλής» μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

· Καμία ιδιωτικοποίηση της παραλίας της Καραθώναςκαι απένταξή της από το ΤΑΙΠΕΔ.

· Καμία σκέψη για τσιμεντοποίηση της περιοχής.

· Άμεση αποκατάσταση του χώρου που βρισκόταν η παλιά χωματερή, προκειμένου να μην αποτελεί εστία ρύπανσης

· Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση.

· Καθαριότητα και περιποίηση όλης της παραλίας, την παροχή δωρεάν υποδομών, εξοπλισμού, ομπρέλες και σκίαση, ξαπλώστρες, ντους, αποδυτήρια, με σεβασμό στο περιβάλλον.

· Εξασφάλιση όλων των απαραίτητων υποδομών και υπηρεσιών για ξεκούραση, διακοπές, αθλητισμό στην παραλία που θα παρέχονται δωρεάν στο λαό.

· Με ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους, να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον λαό της περιοχής, με δωρεάν θεματικές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άγριο ξύλο έπαιξαν πελάτες στο καζίνο Λουτρακίου – Στο νοσοκομείο μια σερβιτόρα

AGGELOS DRITSAS

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας συνεχίζεται σήμερα με μια βραδιά όπου η ποίηση συναντά τη μουσική!

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται το Φεστιβάλ Σαξοφώνου Μουσικών Σχολείων Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

AGGELOS DRITSAS

Χριστός Ανέστη : ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Σε ποιους κλάδους είναι πλέον υποχρεωτική

AGGELOS DRITSAS

Λυγουριάτικο Καρναβάλι

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Στο πρόγραμμα ‘’Ηλέκτρα’’ τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Την ιστορική Ερμιόνη επισκέφθηκε το Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ-ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS