www.AggelosDritsas.gr

Νέα απόδραση με τρίποντο για την ομάδα της Εύβοιας – Ακυρώθηκε γκολ του Μεγάλου στο 0-0.

Μετά το διπλό στο Λουτράκι και την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Παναιγιαλείου, η Αρτάκη πέρασε με διπλό (0-2) και από το Τολό κόντρα στον Πανναυπλιακό.

Κοίτα να δεις… Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζει -πάντα- η Αρτάκη. Με τους συνήθεις ύποπτους, τον Φατιόν και τον Πολίτη.

Σε διακύμανση …καρμπόν με το διπλό στο Λουτράκι, ο Φατιόν (φωτό) άνοιξε το σκορ (αυτή τη φορά με πέναλτι στο 74′-το κέρδισε ο Παπαδάκης) και ο Πολίτης κλείδωσε το τρίποντο μετά το 80′.

Ακριβώς οι ίδιοι σκόρερ με την ίδια σειρά, πάλι στην τελική ευθεία είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία …δις και στο Λουτράκι.

Η ομάδα της Εύβοιας πάτησε στο ρετιρέ και περιμένει τι θα κάνει η Ελλάς Σύρου.

Η Αρτάκη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς πλην ενός 15λεπτου (20′-35′) που πίεσαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν μια φορά την ερυθροκίτρινη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αρτάκη απείλησε με ένα πλασέ του Μεγάλου και ένα ψαλιδάκι του Παπαδάκη που δεν βρήκαν στόχο (το ψαλιδάκι του Παπαδάκη ήταν για χαϊλάιτς).

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και σκόραρε με τον Μεγάλο από παράλληλη του Πολίτη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ (οφσάιντ), αν και οι Αρτακιανοί αμφισβητούν την απόφαση.

Η Αρτάκη όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και στο 74′ ο Παπαδάκης κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Φατιόν.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολίτης που έκανε σπουδαίο ματς μπήκε στην περιοχή, άδειασε τη μισή άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Αξιόμαχο ήταν το Ναύπλιο, αλλά η Αρτάκη ήταν καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να χτυπήσει με …οβίδες και όχι με αβολίδοτα.

Ξεκίνησε με τους Στασινόπουλο και Κατσογιάννη στόπερ, στα άκρα οι Διονυσόπουλος και Παπαγγελής, στα χαφ οι Φατιόν και Στάθης Λάμπρου, δεκάρι ο Παπαδάκης, εξτρέμ οι Πολίτης και Νιφορόπουλος και φορ ο Μεγάλος.

ΑΡΤΑΚΗ (Διγκόζης): Κατσιμήτρος, Στασινόπουλος, Παπαγγελής, Διονυσόπουλος (80′ Γιαλεδάκης), Κατσογιάννης, Φατιόν, Παπαδάκης (85′ Τσούπρος), Στάθης Λάμπρου (80′ Καλλέργης), Μεγάλος (85′ Γιαννιτσάνης), Πολίτης, Νιφορόπουλος (80′ Σπηλιώτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ : Καταπληκτικές στιγμές ζήσαμε σήμερα με όλους εσάς, γιορτάζοντας την τελευταία Κυριακήτης Αποκριάς

AGGELOS DRITSAS

Θρήνος για τον Αντώνη Σαμαρά – Πέθανε η κόρη του σε ηλικία 34 ετών

AGGELOS DRITSAS

Με νίκη στην πρεμιέρα της National League 2 ξεκίνησε ο Αργοναύτης Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΕΧΝΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Αργολίδα – Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αγώνας Santa Run, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 17.00,

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ .

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πτώση βράχων στην διαδρομή Αρβανιτιά – Καραθώνα

AGGELOS DRITSAS

Διαμαρτυρία με τρακτέρ στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Βρεττάκεια 2024 στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στο Τολό με δύο μηχανάκια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση των πέντε επιταφίων του Άργους στην Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή αγορά).

AGGELOS DRITSAS