www.AggelosDritsas.gr

Όμιλος Μπριτζ λειτουργεί στο σχολείο μας από την αρχή της χρονιάς για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου. Οι μαθητές παρέα με τους προπονητές του αθλήματος κ Δράσσα Αναστάσιο και κ Σαμίου Νίκη προσεγγίζουν τη θεωρία του παιχνιδιού ενώ εξασκούνται ταυτόχρονα.

Το μπριτζ δεν είναι ατομικό άθλημα, έχει ως μονάδα το ζευγάρι καλλιεργώντας το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η ταυτόχρονη παρουσία τριών άλλων παικτών στο τραπέζι ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών, ενώ παράλληλα ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους και την κοινωνικότητα.

Το Μπριτζ δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βελτιώσουν τη λογική και επαγωγική σκέψη τους μέσα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού. Πρόκειται για εγκεφαλικό παιχνίδι ενώ παράλληλα προσφέρει νοητική άσκηση.

Η ενασχόληση με τα σύμβολα και τους αριθμούς των καρτών του μπριτζ προϋποθέτει εστίαση και αυτοσυγκέντρωση Η επιτυχία στο παιχνίδι εξαρτάται από την καλύτερη αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώνονται στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η επαφή με το μπριτζ βοηθά τους μαθητές στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους και παράλληλα τις σχολικές τους επιδόσεις.

#bridge#newschool#omilos#

gymnasio#lykeio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε ποιες περιοχές του Άργους θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 5/11

AGGELOS DRITSAS

Το γάντι που σήκωσε ο Κασσελάκης, οι διαδικασίες και η αναζήτηση υποψηφιότητας που θα πάει μαζί του στις εκλογές

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝ.ΜΠΙΜΠΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 88η ΔΕΘ

AGGELOS DRITSAS

Τελικός, ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων γιόρτασε μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Πανναυπλιακός – Ηρακλής: Ανακοινώνουμε τη νέα Διοικούσα Επιτροπή

AGGELOS DRITSAS

Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

«Πράσινο» για το νέο υπερπολυτελές «Six Senses Porto Heli» στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Απίστευτο: Πρώην δήμαρχος διέγραψε όλα τα αρχεία και mail του δήμου – Στη Δικαιοσύνη ο νυν

AGGELOS DRITSAS

Τροπολογία για το μειωμένο ρεύμα στους αγρότες

AGGELOS DRITSAS