ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αργολίδας, στο Τμήμα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό “Συνεργασία Ανάπτυξη”, υπό την ηγεσία του Φώτης Δαμούλος.

Ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και ξενοδόχος με το MAKIS INN RESORT στην Ερμιονίδα, έχω βιώσει από κοντά τις προκλήσεις και τις ανάγκες των επαγγελματιών της περιοχής μας. Η ενεργή συμμετοχή μου ως ταμίας στον Αγροτικός Συνεταιρισμός “Θερμασία Δήμητρα” και ως μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμος Ερμιονίδας με έχει εφοδιάσει με πολύτιμη εμπειρία και γνώση για την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο συνδυασμός μας, με επικεφαλής τον Φώτη Δαμούλο, έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη της Αργολίδας, με σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ωφελήσει ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα:

1. Μεταφορά γραφείου του Επιμελητήριο Αργολίδας στην Ερμιονίδα, κάνοντας τις υπηρεσίες πιο προσιτές στους επαγγελματίες της περιοχής μας.

2. Διοργάνωση του φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι, που αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία μας. Η πιο πρόσφατη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2024 με μεγάλη επιτυχία.

3. Συμμετοχή και στήριξη της “Γιορτής Ελιάς και Ελαιολάδου” στο Κρανίδι, που αναδεικνύει τον αγροτικό πλούτο της περιοχής μας.

4. Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όπως σεμινάρια marketing, τουρισμού και νέων τεχνολογιών.

5. Προώθηση τοπικών προϊόντων μέσω εκθέσεων, όπως:

• Η παμπελοποννησιακή έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” που φιλοξενήθηκε στην Αργολίδα το 2022.

• Η συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) το 2024, προβάλλοντας τις τοπικές επιχειρήσεις σε εθνικό επίπεδο.

6. Στήριξη του τουριστικού κλάδου μέσω συνεργασιών με τοπικούς φορείς για την προβολή της περιοχής μας ως τουριστικού προορισμού.

7. Ψηφιακός μετασχηματισμός του Επιμελητηρίου, με την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών.

8. Στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με προγράμματα για νέους επαγγελματίες και start-ups.

9. Συνεργασία με φορείς και τοπικές αρχές για συντονισμένες δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα στην Αργολίδα.

Αυτές οι δράσεις αποδεικνύουν την αφοσίωση του Επιμελητηρίου και του συνδυασμού μας στη στήριξη των επαγγελματιών και στην προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό Επιμελητήριο, που θα είναι πραγματικά δίπλα σε κάθε επαγγελματία.

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, στο Κρανίδι, και την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στο Άργος, ψηφίζουμε για ένα ισχυρό Επιμελητήριο που θα συνεχίσει να στηρίζει τους επαγγελματίες και να προάγει την ανάπτυξη.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κοροντίνης

#ΕπιμελητήριοΑργολίδας

#ΣυνεργασίαΑνάπτυξη

#ΦώτηςΔαμούλος

#ΥποψήφιοςΕπιμελητηρίου

#ΓιάννηςΚοροντίνης

#Ερμιονίδα

#ΤοπικήΕπιχειρηματικότητα

#ΑνάπτυξηΤουρισμού

#ΓεύσειςΚαιΌψεις

#ΕκπαίδευσηΕπαγγελματιών

#ΣτήριξηΕπιχειρήσεων

#ΝεανικήΕπιχειρηματικότητα

#ΠελοπόννησοςEXPO

#ΤοπικάΠροϊόντα

#Αργολίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας σε περιοχές του Ναυπλίου το Σάββατο 16/3

AGGELOS DRITSAS

Η Apple δεν θα μπορεί να επισκευάζει τα Apple Watches λόγω της απαγόρευσης

AGGELOS DRITSAS

Από το κατάστημα EXPERT στο Άργος ζητείται βοηθός λογιστηρίου

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία τα εγκαινια του 10ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων “Γεύσεις και Όψεις” στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Όλη η διαδικασία βήμα βήμα

AGGELOS DRITSAS

Με δήθεν τροχαίο εξαπάτησαν ηλικιωμένη, της άρπαξαν 225.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα συναντήθηκε στο Ναύπλιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αθηνά Παπαχρήστου: «Έφυγε» απο τη ζωή η γιαγιά – σύμβολο που δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η έκθεση «Γεύσεις & Όψεις 2024» του Επιμελητηρίου

AGGELOS DRITSAS