ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση των δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη 1 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2024 σε συνεργασία με διεθνείς και τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλησίον της Υπηρεσίας Δόμησης στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάχθηκε στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου Ερμιονίδας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ζώων, τη μείωση του αριθμού των αδέσποτων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Συνολικά, ο αριθμός των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που στειρώθηκαν ήταν 354, 53 σκύλοι και 301 γάτες.

Παράλληλα, τα ζώα έλαβαν την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα, όπως εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ηλεκτρονική σήμανση (τσιπάρισμα), εξετάσεις για λεϊσμάνια σκύλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία τους.

Η δράση αυτή κατέστη δυνατή χάρη στη συμμετοχή πολλών Εθελοντών, τη στήριξη των Χορηγών PAWS WITH LOVE και της Οικογένειας Χανδρή, καθώς και με τη συνεργασία του Veterinary Global Aid (VGA), πρόεδρος του οποίου είναι η κα Άννα Κατωγυρίτη.

Οι Εθελοντές Κτηνίατροι που πήραν μέρος ήταν η κα Άννα Κατωγυρίτη, ο κ. Palluch Andreas, ο κ. Fellipe Pequito Dias και η κα Σβορώνου Μυρσίνη.

Πολύτιμη ήταν επίσης, η βοήθεια της Κτηνιάτρου του Δήμου Ερμιονίδας, του Κτηνίατρου κ. Γεώργιου Καραθεόπουλου, των εννέα Εθελοντών Νοσηλευτών, των πολιτών και των φιλοζωικών σωματείων που μετέφεραν τα αδέσποτα ζώα στην κλινική και ανέλαβαν και την επανένταξή τους στα σημεία, όπου βρέθηκαν.

Η φροντίδα των αδέσποτων ζώων αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Ερμιονίδας. Μέσω αυτής της δράσης, συμβάλλαμε στη μείωση του πληθυσμού και προάγουμε τον σεβασμό προς τα ζώα.

Η φροντίδα για τα ζώα αποτελεί δείγμα πολιτισμού και η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης εντείνει συνεχώς τις προσπάθειες για να κάνει τις συνθήκες διαβίωσης τους καλύτερες.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για έναν Δήμο ασφαλή για τους πολίτες και φιλικό προς τα ζώα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανελλαδικές εξετάσεις / Ανοίγει η πλατφόρμα για την εγγραφή των επιτυχόντων στα ΑΕΙ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με τον πρόεδρο της ΕΟΚ

AGGELOS DRITSAS

43χρονος και 54χρονος διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΧΡΟΝΗΣ; Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών του Olympia Forum να συμμετέχω ως ομιλητής

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγονται οι Ευρωεκλογές στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου με θέμα: “Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή”

AGGELOS DRITSAS

11η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση: Nεότερα δεδομένα στην Καρδιολογία 2025 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Η νίκη είναι μεγάλη! Η ευθύνη μεγαλύτερη!!!

AGGELOS DRITSAS

Εισαγγελική έρευνα για την αλλοδαπή εταιρεία του Στ. Κασσελάκη

AGGELOS DRITSAS

 Αποστρατεύεται ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης

AGGELOS DRITSAS

Αραχναίο Ιερά Μονή Ταλαντίου.

AGGELOS DRITSAS