ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων Κώστας Καράπαυλος έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του με ανακοίνωση του στο facebook.

Διαβάστε την κάτωθι ανακοίνωσή του:

“Ήταν τεράστια για εμένα η τιμή που εκπροσώπησα τους πολίτες αυτού του σπουδαίου Δήμου στους σημαντικούς τομείς που μου ανέθεσε ο κ. Δήμαρχος. Ποτέ δεν ένιωσα ότι βρισκόμουν σε θέση εξουσίας. Θέση ευθύνης είχα και αυτό, πιστέψτε το, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Η διαφορά μεταξύ θέσης εξουσίας και θέση ευθύνης είναι κολοσσιαία. Έγιναν λάθη. Αλάνθαστοι είναι μόνον οι αδρανείς. Ζητώ συγγνώμη για αυτά που δεν έγιναν ή που δεν έγιναν σωστά. Αν αδίκησα κάποιον, αυτό δεν έγινε ηθελημένα.

Θεωρώ ότι πετύχαμε αρκετά. Οι δημότες θα κρίνουν. Το γραφείο μου ήταν ανοικτό στους πάντες και πήγα παντού από άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο για δράσεις και συναντήσεις. Κάποιοι άνθρωποι στην πόλη και στα χωριά είναι υπέροχοι. Σε αυτούς πρέπει να βασιζόμαστε. Αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Μόνον με την κοινωνία συμμέτοχη και ενεργή μπορούμε να πάμε εμπρός!

Έχουμε ανοίξει πάρα πολλά θέματα και θα είμαι δίπλα σε όποιον ή όποια αποφασίσει ο δήμαρχος να αναλάβει τους τομείς που είχα επί ένδεκα μήνες. Αρκεί να μην επιδιώκει την συνέχιση πολυδάπανων φιεστών. Αγωνιστήκαμε για να αλλάξουμε τις παθογένειες και τις σπατάλες του παρελθόντος.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσω αναλυτικό απολογισμό, όσων έγιναν, όσων δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε για αντικειμενικές και υποκειμενικές αιτίες και όσων εκκρεμούν. Εκκρεμούν εξαιρετικά για την πόλη και την ενδοχώρα θέματα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του Δήμου, στηρίζοντας τον Δημήτρη Ορφανό, βεβαίως πάνω σε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Αποτελεί αδήριτη ανάγκη να ξαναδούμε τα θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, να αλλάξουμε την όλη οργάνωση, να αγωνιστούμε για να μην χάσει ο Δήμος ζωτικούς χώρους του. Να στηριχτούμε σε ανιδιοτελείς ανθρώπους. Πρέπει να προγραμματίζουμε σωστά και να αντιμετωπίσουμε τις δυσλειτουργίες που, δυστυχώς, γιγαντώθηκαν στην δικιά μας εποχή. Και πρέπει ο καθείς να γνωρίζει τα όρια των αρμοδιοτήτων του.

Ένα από καρδιάς θεόρατο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν. Ειδικά σε όσους βοήθησαν παρότι ριζικά διαφωνούσαν με ασκούμενες από τη νυν δημοτική αρχή πολιτικές. Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν ανιδιοτελώς να προσφέρουν. Ας μην πω ονόματα, διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιους. 

Ευχαριστώ όλους, ακόμα και αυτούς που έκαναν άδικη κριτική. Ευχαριστώ και όλους τους υπαλλήλους που είναι στους τομείς που είχα και με αυτούς που συνεργάστηκα.

Μέχρι να πεθάνω θα αγωνίζομαι για αυτή την πόλη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Eκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, στεκόμαστε με σεβασμό στο πλευρό των οικείων του

AGGELOS DRITSAS

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Στρατηγικές υποδομές για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα της Κορινθίας»

AGGELOS DRITSAS

Δυο συλλήψεις στο Άργος για μαχαίρια και ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

Το Δημαρχείο επισκέφτηκαν παιδιά του Δήμου μας και έψαλαν με χαρά και ενθουσιασμό τα παραδοσιακά Κάλαντα του Λαζάρου.

AGGELOS DRITSAS

Street Food Festival και «Λευκή Νύχτα» στην Τρίπολη Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Τυχερός του ΛΟΤΤΟ στο Κρανίδι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση στο Άργος: “Τριστέτσα – 20 Χρόνια μαζί με μια άλλη πανδημία”

AGGELOS DRITSAS

“Ιστορικά της Τσακώνικης Διαλέκτου”: Στο Λεωνίδιο παρουσιάζεται το βιβλίο του αείμνηστου ιερέα Ηλία Ψαρολόγου

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει να επενδύει σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσίασε η σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Τρομακτικό το ποσοστό της Αποχής – Ρεκόρ όλων των εποχών

AGGELOS DRITSAS