ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Εριονίδας

Ο σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονόπτωση και παγετό, συζητήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024 κατά τη Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) του Δήμου Ερμιονίδας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας των φορέων σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, ο συντονισμός, η καταγραφή προβλημάτων και η επισήμανση αρμοδιοτήτων του κάθε φορέα.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Ιωάννη Τσαμαδό και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Βασίλειο Πασιαλή, τα βασικά στοιχεία που αφορούν στην ετοιμότητα των Υπηρεσιών, στη διασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων Φορέων και στον συντονισμό τους.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες φορείς αναφέρθηκαν στο βαθμό προετοιμασίας και ετοιμότητάς τους, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση μελλοντικών συμβάντων.

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της κατάλληλης προετοιμασίας και συνεργασίας με τους σχετικούς φορείς, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, σημείωσε ότι ο Δήμος είναι έγκαιρα προετοιμασμένος για τη διαχείριση των έκτακτων φυσικών φαινομένων την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, εστιάζοντας στην ετοιμότητα που υπάρχει σε όλο τον μηχανισμό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ο Διοικητής της Δ/νσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αργολίδας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, ο εκπρόσωπος του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου, ο εκπρόσωπος του Β’ Λιμενικού Τμήματος Ερμιόνης, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών (Υ.Δ.ΥΠ.) Ναυπλίου, η εκπρόσωπος της Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας – Βάση ετοιμότητας Ερμιονίδας και ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας.

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου να προστατεύσει με κάθε τρόπο τους Δημότες μας.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: 20χρονος, 36χρονος και ανήλικος συνελήφθησαν με ποσότητες κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η εκδήλωση στο Ναύπλιο για τις “Ψυχολογικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δυσκολίες των παιδιών”

AGGELOS DRITSAS

Ομιλητής στο “Forum Πελοποννήσου για την Αυτοδιοίκηση”,

AGGELOS DRITSAS

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε σε ανηλίκους – Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

AGGELOS DRITSAS

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

“Ήχοι των κάστρων”: Μουσική εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

 Κλείνουν τις Λαϊκές Αγορές οι έμποροι και συντάσσονται με τους αγρότες

AGGELOS DRITSAS

 Άνοιξε η γη και τους κατάπιε – Στο νοσοκομείο δύο 19χρονοι

AGGELOS DRITSAS

Δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού παιδικού σταθμού Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

Νέα καραβιά μεταναστών εντοπίστηκε στη Γαύδο

AGGELOS DRITSAS