ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ,

Το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024. Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ συμμετείχαν σε μια γιορτή αγάπης και ελπίδας γεμάτη μουσική, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χαμόγελα και πολλά δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστη ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MOTOR OIL, που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει το έργο του Σωματείου για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον κύριο Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκαν όλα τα τμήματα της Μονάδας, συνομίλησαν με τους διευθυντές και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την λειτουργία των τμημάτων και την κατάσταση της υγείας των παιδιών και ευχήθηκαν σε όλους «Καλές Γιορτές» και καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια, η κυρία Βαρδινογιάννη άναψε το «Δέντρο των Ευχών» ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς, τους ευχήθηκε «Υγεία» και «Αγάπη» για τη νέα χρονιά και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα δώρα. Τις δικές τους ευχές έγραψαν ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, ο Κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΙΔΑΣ, τα μέλη του ιατρικού, διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού και όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται. Τα πρόσωπα των μικρών ηρώων φωτίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους βρήκαν ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο-έκπληξη, προσφορά της @motoroilhellas , ένα tablet για όλα τα παιδιά της Μονάδας, αλλά και του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ». Ευχαριστίες στην Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την Χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών που συμμετείχαν στη γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ομιλία του Χαρ. Τζιαμπάση στο ΔΑΝΑΟ: “Αργείοι: Οι άγνωστοι πρωτοπόροι της Μεσογείου”

AGGELOS DRITSAS

Καίτη Γκρέυ: Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια

AGGELOS DRITSAS

Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1 με το γκολ του De Souza 

AGGELOS DRITSAS

Απρόκλητη και αναίτια επίθεση στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΕΨΕΙΣ – ΑΠΟΨΕΙΣ Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή!

AGGELOS DRITSAS

Τρεις αθλήτριες του Φείδωνα Άργους κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και Νεανίδων

AGGELOS DRITSAS

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

AGGELOS DRITSAS

139 αντλήσεις υδάτων από την Πυροσβεστική στην Πελοπόννησο – Οι 120 σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Mπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να βοηθήσει τον ελληνικό τουρισμό;

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ετοιμάζει αίτημα για κήρυξη έκτακτης ανάγκης λόγω του καιρικού φαινομένου

AGGELOS DRITSAS

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης του Βελγίου..

AGGELOS DRITSAS