ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων – μελών του, διοργανώνει δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με το ISTCollege (αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας), με την παρακάτω θεματολογία:

1) ΑΙ in Digital Marketing

Σκοπός: Η παρουσίαση των δυνατοτήτων των εργαλείων της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο του Digital Marketing. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάσει τις βασικές γνώσεις του Digital Marketing σε συνδυασμό με τα νέα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης που χρησιμοποιούν επαγγελματίες παγκοσμίως. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην πρακτική εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Digital Marketing, μέσα από πραγματικά παραδείγματα.

Απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προγραμματιστές και στελέχη του Marketing.

Τρόπος Υλοποίησης: Δια ζώσης διδασκαλία

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: έως 25 εκπαιδευόμενοι

Κόστος Συμμετοχής: 50€

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος: 8 ώρες (2 εκπαιδευτικές συναντήσεις των 4 ωρών)

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής: Μάρτιος 2025

·         Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 16:00 – 20:00

·         Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 16:00 – 20:00

Εισηγήτρια: Λουκία Σαματά

Η Σαματά Λουκία έχει σπουδές στα Οικονομικά (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο), MSc in e-Business and Digital Marketing και μεταπτυχιακό τίτλο (PMBA). Εργάζεται ως Digital & e-Commerce Marketing Manager σε εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και υγείας και είναι co-founder & CEO του Fertility Route, διαδικτυακή εταιρία ιατρικής & τουριστικής διαμεσολάβησης με εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Πληροφορίες και Φόρμα Εγγραφής:https://forms.gle/xMWsKNXg6V5xrL28A

2) 60 πρακτικές Marketing για Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις 

Σκοπός:Η ενίσχυση των συμμετεχόντων με τις απαραίτητες δεξιότητες και η μύηση τους στην επιστήμη του μάρκετινγκ. Μέσα από 60 πρακτικές και πληθώρα παραδειγμάτων οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν ότι το μάρκετινγκ αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο για την επιβίωση και ευημερία οποιασδήποτε επιχείρησης.

Απευθύνεται σε:Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και  άτομα που εργάζονται σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις.

Τρόπος Υλοποίησης: Δια ζώσης διδασκαλία

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: έως 25 εκπαιδευόμενοι

Κόστος Συμμετοχής: 30€

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος: 4 ώρες

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής: Απρίλιος 2025

·         Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 17:30 – 21:30

Εισηγητής: Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι ειδικός στον τομέα του Μάρκετινγκ, της Ποιοτικής Εξυπηρέτησης Πελατών και της Διαχείρισης Παραπόνων. Απέκτησε το Μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA in Marketing) από το Cleveland State University στην Αμερική και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διαχειριστής του ιστότοπου marketing-tips.gr, ο κ. Πρωτοπαπαδάκης έχει εργαστεί στο τμήμα Μάρκετινγκ της Misko-Barilla. Από το 2000 έως σήμερα διδάσκει ως καθηγητής σε θέματα Μάρκετινγκ, Ποιοτικής Εξυπηρέτησης, καθώς και Διαχείρισης Παραπόνων και Κριτικών. Είναι συγγραφέας 21 βιβλίων, αρθρογραφεί στο epixeiro.gr και έχει διατελέσει σύμβουλος Μάρκετινγκ και Προώθησης για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Τέλος, έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό διαφόρων ξενοδοχείων στη διαχείριση παραπόνων και την εξυπηρέτηση πελατών.

Πληροφορίες και Φόρμα Εγγραφής:https://forms.gle/rc3DEQDgUsmK4iFz5

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Αργολίδας 27510 – 67216 (εσωτερική γραμμή 2).  

Ο Πρόεδρος 

Φώτιος Δαμούλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τέλος στο επίδομα ανεργίας όπως το ξέραμε – Τι αλλάζει εντός 2024

AGGELOS DRITSAS

Απεργία 20 Νοεμβρίου: Ανακοίνωση τώρα για Μετρό και Τραμ – Πώς θα κινηθούν;

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο λογαριασμός για ανασφάλιστα οχήματα: Διασταυρώσεις από Σεπτέμβριο

AGGELOS DRITSAS

«ΓΕΥΣΕΙΣ & ΌΨΕΙΣ 2025», 20-24/8/25, Πορτοχέλι

AGGELOS DRITSAS

«Ερμιονικός Σύνδεσμος»: 28 Δεκεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για το Βραβείο “Απόστολος Γκάτσος”

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ( ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ )

AGGELOS DRITSAS

Υπερδιπλασιάστηκαν οι αιτήσεις ρύθμισης οφειλών

AGGELOS DRITSAS

Ένα διαφορετικό καρναβάλι φέτος για το σχολείο μας

AGGELOS DRITSAS

ΑΑΔΕ: Δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στην εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις μεταβίβασης

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης – Δήμος Επιδαύρου: Στη θητεία μας περίπου 600.000€ δόθηκαν στις σχολικές μας μονάδες για να καλύψουν λειτουργικά ή τεχνικά ζητήματα!

AGGELOS DRITSAS

Νέο κύμα ακρίβειας σε 100 προϊόντα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο

AGGELOS DRITSAS

REPORTAZ DRONE: Εντυπωσιακή έναρξη για το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS