ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας υπέβαλλε προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,6 ολοκληρωμένες προτάσεις χρηματοδότησης συνολικού ύψους 3.000.000,00€ στα πλαίσια του Προγράμματος Π3-73-1.2 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» για την αποκατάσταση της Αγροτικής Οδοποιίας, η οποία περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας με στόχο την ευκολότερη, την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.

Η πρόταση περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς φακέλους, με το ύψος της αιτούμενης χρηματοδότησης του κάθε φακέλου να ανέρχεται στις 500.000,00€, που είναι το μέγιστο ποσό με το οποίο δύναται να χρηματοδοτηθεί από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ο κάθε φάκελος.

Υποβλήθηκαν συνολικά έξι διαφορετικοί φάκελοι, προκειμένου έτσι να καλυφθεί το συνολικό ποσό των 3.000.000,00€, που είναι το ανώτερο ποσό με το οποίο μπορεί να χρηματοδοτηθεί συνολικά ο Δήμος Ερμιονίδας από το εν λόγω χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ειδικότερα, οι έξι (6) φάκελοι που υποβλήθηκαν:

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές οδός πλησίον Ψυχογιού, οδός πλησίον Τζιέρη, οδός από τον Άγιο Αθανάσιο στο Λουτρό και οδός από θέση «ΠΡΟ» έως θέση ¨ΜΑΛΑΒΙΑ» στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές ΚΑΨΟΣΠΙΤΙ, ΚΑΤΑΦΥΚΙ έως ΠΟΡΤΙΖΕΣ και ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις ΛΑΚΚΕΣ και στα ΜΠΟΥΡΙΚΕΪΚΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΑΙΪΚΑ, ΚΑΡΑΣΑΚΟΥΖΑ – ΡΟΥΣΕΣ, ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ προς ΛΟΥΤΡΟ & ΠΟΡΤΕΣ και ΠΡΑΧΑΛΕΪΚΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις περιοχές από τον υποσταθμό Δ.Ε.Η. ΠΕΛΕΗΣ προς ΜΑΛΑΒΡΙΑ και δρόμους στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ – ΣΚΑΛΕΖΑ στον Δήμο Ερμιονίδας,

📍Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο ΚΡΑΝΙΔΙ και στη ΘΕΡΜΗΣΙΑ στον Δήμο Ερμιονίδας.

Ο κάθε φάκελος περιλαμβάνει ολοκληρωμένη και εγκεκριμένη Μελέτη του έργου, στην οποία υπάρχουν οι τεχνικές περιγραφές των αγροτικών οδών, αναλυτικοί προϋπολογισμοί και τιμολόγια δημοπράτησης, τοπογραφικά, υψομετρικά, μηκοτομές, διατομές, χωματισμοί, οριζοντιογραφίες, παραρτήματα για χρήσεις εκμετάλλευσης γης, κτηματολογικοί χάρτες, δηλώσεις δασικών χαρτών κ.λπ.

Επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που θα εγκριθούν οι αιτήσεις στήριξης του Δήμου Ερμιονίδας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα ακολουθήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης των έργων.

✅Η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Αργολίδας Βασίλης Σωτηρόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε το 1o Οδοιπορικό της Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Open Day στο Ναύπλιο: Γνωρίστε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και τη φιλοσοφία μας

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ θα συναντήσει τους Δημάρχους σε Άργος και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος κύριος Δημήτρης έχει Άνοια κι εχει χαθεί απο τις 17.00 στο Τολο.

AGGELOS DRITSAS

Όμορφο Πρωινό στο Ναύπλιο !! Σήμερα 24-3-2024

AGGELOS DRITSAS

Αριστείδης Χατζής: Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός μέσα στη… θάλασσα ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

AGGELOS DRITSAS