ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στις 28 Φεβρουαρίου 2025, το Ναύπλιο έγινε το επίκεντρο συγκινητικών στιγμών κατά τη διάρκεια της πορείας μνήμης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που αποτυπώθηκε σε βίντεο ήταν η εικόνα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία, εμφανώς συγκινημένη, χειροκροτούσε από το μπαλκόνι της στην οδό Μπουμπουλίνας τους διαδηλωτές που περνούσαν από κάτω.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Τριών Ναυάρχων, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών όλων των ηλικιών και πολιτικών πεποιθήσεων, οι οποίοι ενώθηκαν αυθόρμητα για να τιμήσουν τη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Η διαδρομή περιλάμβανε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Μπουμπουλίνας, όπου καταγράφηκε η συγκινητική στιγμή με την ηλικιωμένη γυναίκα.

Η εικόνα της γιαγιάς που, παρά την ηλικία της, βγήκε στο μπαλκόνι για να εκφράσει τη στήριξή της στους διαδηλωτές με δάκρυα στα μάτια, αποτελεί σύμβολο της ενότητας και της συλλογικής μνήμης. Αντικατοπτρίζει τη βαθιά σύνδεση όλων των γενεών με τα γεγονότα που σημάδεψαν την πρόσφατη ιστορία της χώρας και την κοινή απαίτηση για δικαιοσύνη και αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χθες, Μεγάλη Τρίτη, επισκεφτήκαμε τη Φιλαρμονική μας.

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Γ΄ Εθνική: Μια ήττα και μια ισοπαλία για τις ομάδες της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πρόβλημα η προσυλλεκτική κηλίδωση μανταρινιών, αλλαγή Κανονισμού ΕΛΓΑ ζητά η Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τον Δήμο Ερμιονίδας για τη λειτουργία του υδατοδρομίου Κοιλάδας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ως την τελευταία στιγμή ο κ. Ορφανός ανακυκλώνει ψεύδη

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος σε ηλικία 60 ετών

AGGELOS DRITSAS

Θύτης και θύμα λογομάχησαν έντονα πριν τη δολοφονία – Στον εισαγγελέα ο 35χρονος για να απολογηθεί

AGGELOS DRITSAS

Επενδύοντας στην Ταυτότητα της Πελοποννήσου | Νέο Place Brand και Στρατηγική Ανάπτυξης του Τουρισμού

AGGELOS DRITSAS

Και ο Αντώνης Μαλτέζος συστρατεύεται με τον Τάσο Λάμπρο για την ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΩΡΑ : Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με λασποβροχές ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS